Thanko kehittelee jälleen meidän iloksemme elämää rentouttavia keksintöjä, etenkin tietotekniikan parissa liikkuville. Evoluutiossa ihmistä ei kuulemma ole suunniteltu istumaan tuolilla. Jollei sitten naputtele konetta kävellessä, lienee luonnollisin keino tehdä se maatessa. Lazy Geek’s Cushion on suunniteltu kannettavan tietokoneen mukavaan käyttämiseen. Ja mukavalta se näyttääkin. 80 x 49 cm kokoinen, 3 kg painoinen makuualusta on säädettävissä eri kulmaan.

Sujuu siinä myös lehden lukeminenkin hyvin. Ihan mielelläni ottaisin tällaisen. Vaikka ensin kyllä pitäisi testata, että toimiiko oikeasti ja sujuuko myös touchpadin ja hiiren käyttäminen. Ja jos olisin pomo työpaikalla, niin hankkisin kaikille tällaiset ihan vaan sen takia, että se olisi hauskan näköistä kun koko toimisto makaisi lattialla.

Lähde: www.akihabaranews.com

Edellinen artikkeliReef Fanning -sandaalit toimivat pullonavaajana
Seuraava artikkeliGeorge Takei ja Brad Altman saivat ensimmäisenä miesparina avioliittoluvan Länsi-Hollywoodissa

10 KOMMENTIT

  1. Kuvasta saa sen käsityksen, että päätä ei tarvitse lihasvoimin kannatella, koska sekin lepäisi tuolla tyynyllä.

  2. Loistavaa! Tähän asti olen joutunut kasaamaan normityynyjä läjäksi, jolloin päätä joutuu kannattelemaan itse. Ei tosin läppärin kanssa, koska sellaista en edes omista, vaan kirjaa lukiessa.

  3. Juu ei päätä tarvitse kannatella itse, mutta leuka jumiutuu hyvin nopeasti kun se nojaa tuota tyynyä vasten. Itselläni on kokemusta tuon kaltaisesta asennosta, mutta asennon vaihtelu se kai kaikkein parasta olisikin erityisesti työtä tehdessä joten kyllähän tuo aina vaihtoehdoksi olisi kiva.

  4. Niin, ja eihän sitä sovi paikallaan istua/makoilla läppärin/kirjan kanssa, vaan tunnin välein pitäisi pitää vartin happihyppely.

  5. Hmm, mitäpäs jos tuon päässä olisikin sellainen rengasmainen naamatyyny, samanlainen kuin hierojan pöydässä on. Ei jumittais leukakaan. Mutta sitten vois tiätty naama puutua.

  6. Jos kestävä ja leuka ei puudu, hetioitisvälittömästi mulle-mulle-mulle! Sekä läppärin käyttöön että normilukemiseen välttämätön ,D

  7. Tollasen haluan, tykkään lukea fantasia romaaneja sängyssä ja aina joutuu kiereskelee kun paikat puutuvat.

Kommenttien lisääminen on estetty.