Kaikkihan nyt osaavat avata pullon sytkärillä, halolla tai vaikka avaimelle tai toisella pullolla. Hampaita ei kannata kuitenkaan lohkaista yhden oluen takia. Reef on tuonut markkinoille Fanning-sandaalit. Sen lisäksi, että niissä on askelia pehmentävä airbag eli ilmatyyny, niiden pohjassa on pullonavaaja! Kuinka loistava idea! Tällaisilla voisi oikeasti päteä grillibileissä. Myös miesten malleja on saatavilla. Hintaa läpsyttimillä on 46 dollaria. Saas nähä kuinka käy lentokentällä.

Lähde: www.reef.com

Edellinen artikkeliAlfred Hitchcockin Linnut -actionfiguuri
Seuraava artikkeliThanko esittelee: Lazy Geek’s Cushion – laiskan nörtin tyyny

14 KOMMENTIT

 1. Selvästikkin suuniteltu niihin pipipalimaihin, joissa miehet eivät avaa olutpullojaan esineellä kuin esineellä :>

 2. Selvästi suunniteltu maihin, joissa ei loju koiranpaskaa jokapuolella ja jossa kadut ja polut on niin puhtaat, et niiltä voi vaikka syödä.

 3. hahaa, minullapas onkin tuollaiset 😀

  kummassakin sandaalissa on oma avaajansa, joten voi käyttää sitä mikä on vähemmän likainen.

  mutta totuus: ostin tuollaiset puolitoista vuotta sitten south padre islandilta (TX) vain siksi että ne oli niin älyttömät ja sandaaleina ihan ookoo, plus siellä oli -50% alennus offseason tuotteista silloin.

 4. no hyi ku jossain koiranpaskassa koko ajan kävelet nuilla ja pitäs saad a olut pullo auki, niin ei kovin moni rupee semmosilla pulloja aukaisemaan..

 5. ja on maassa kyllä paljon vaarallisempiakin asioita kuin koiranpaska. Ulostehan itseasiassa on aika puhdasta.

 6. Juu, ulosteista virtsa on kyllä steriiliä, mutta paska taas on suurelta osin elimistöstä poistettuja haitallisia bakteereja. Ei ole siis puhdasta..

 7. hah hah.. lollopallon kommentti pisti naurattaan niin että oli vaikeuksia pitää kahvit suussa.

  kyllä noi sandaalit aika rock on, mutta aina kun pullonavaajaa ei satu löytymään niin ekana mieleen tulee puhelin. nykypuhelimet, kuten minun E61i, on niin hepposia ettei niillä saa enää kruunukorkkia auki. toisin oli 3110..

 8. Minulla on ollut noita jo muutamakin 🙂 ja mahdottoman kätevä kun olet jossain surffailemassa shortsit päällä ja kännykkää ei ole eikä juurikaan avaimia saati sitten paitaakaan päällä.

Kommenttien lisääminen on estetty.