Päivän ilmainen ämpäri on Paukkumaissin Jopo

Kotimainen, rytmikästä reggaeta soittava lastenmusiikkiyhtye Paukkumaissi on tullut tunnetuksi varsinkin mainioista livekeikoistaan, jotka saavat helposti vähän vanhemmankin rytmimusiikkifanin pakarat heilumaan. Sen kunniaksi, että yhtye on siirtynyt EMI:n Ipanapa Records levymerkille, tämä on päättänyt laittaa uuden sinkkunsa ilmaisjakeluun netissä. Tenaville tämä putoaa varmasti ja kyllä tätä aikuinenkin mieluummin kuuntelee taustamusiikkina, kuin vaikkapa Smurffeja.

Lataa Paukkumaissin Jopo MP3 muodossa tämän linkin takaa

Edellinen artikkeliLeffalepakkomiehen evoluutio
Seuraava artikkeliShadow Caddy -golfkärryt seuraavat pyytämättä

2 KOMMENTIT

  1. Eikös tämän kannattaisi olla mielummin viikon ilmainen ämpäri? Ei nimittäin ole kertaakaan tullut kahtena peräkkäisenä päivänä ämpäriä.

  2. No mitä sitten, jos viikon ämpäreitä olisi kaksi yhdellä viikolla? siitähän se vasta soppa syntyisi! Kyseessä ei siis ole ”päivittäinen ämpäri”, vaan yhden sattumanvaraisesti valitun ”päivän ämpäri”.

Kommenttien lisääminen on estetty.