lasipurkki_kahdella_kannella.jpg

Viimeisten hillopisaroiden kaapiminen purkin pohjalta on vaativaa puuhaa. Amatöörimäinen purkintyhjentäjä saattaa turhaan yrittää ylettää purkin perukoille kielellään, kun taas asiaan erikoistunut tietää, että parhaaseen tulokseen päästään pitkää jälkiruokalusikkaa hyödyntämällä. Niin tai näin, jämiä tavallisesti kuitenkin jää purkkiin, mikä tietenkin ketuttaa hillon ystävää.

Tässä mainio innovaatio, joka ratkaisee ongelman eliminoimalla suoraan tämän aiheuttajan. Purkki ilman pohjaa pitää hillot sisällään kahden kannen välissä, mikä tekee viimeisten pisaroiden tavoittamisesta leikkiä nykyiseen tilanteeseen nähden.

Valitettavasti kyseessä on vielä toistaiseksi pelkkä konsepti. Toivottavasti saadaan pian tuotantoon – tilausta olisi kyllä!

Mainos: 5 EUR ilmaista pelirahaa! – Scratch2Cash! – Klikkaa tästä –

Kautta: dvice.com

Edellinen artikkeliAuton häikäisysuoja DVD-soittimella ja pelikonsolilla
Seuraava artikkeliRadio-ohjattavaan autoon modattu langaton videokamera

9 KOMMENTIT

  1. niinpä tietysti, oikeassa olet S252. mulla tuli mieleen vaimon kipot joissa kansi on korkkia, vähän samanlainen kuin viinipulloissa. ne tahtovat löystyä käytössä eikä niitä aina tule painettua kunnolla kiinni.

  2. Valmistaminen turhan kallista tavalliseen verrattuna. Muottiin puhaltamalle ei voida saada tuollaista kappaletta ja per purkki tarvitaan kaksi kantta. Ei tule yleistymään

  3. Ja sellaiseksi taitaapi myös jäädä, sen verran turha ja epäkäytännöllinen on.

  4. Hillopurkkini tulisi luultavasti maksamaan enemmän tuon takia, ja jäisi sen vuoksi hyllyyn. En maksaisi ekstraa siitä että saa ne viimmeiset puoli teelusikallista sieltä helpommin ulos.

    Lisäksi noiden uudelleenkäyttökohteet on aika vähissä

Kommenttien lisääminen on estetty.