Auton häikäisysuoja yhdistetyllä DVD-soittimella ja pelikonsolilla

Jos auton häikäisysuojan meikkipeilille ei ole käyttöä, niin tässä hauskan oloinen härpäke, jonka avulla aurinkolipasta voi päivittää kerralla monitoimisen viihdekeskuksen DVD-soittimineen ja pelikonsoleineen. Tämä seitsemän tuuman näytöllä varustettu ”viihdeläppä” pyörittää DVD-elokuvien lisäksi näytöllään vaikkapa mukana toimitetulta DVD-levyltä löytyviä klassikkopelejä. Soitin on varustettu myöskin muistikortinlukijalla ja USB-liitännällä joiden kautta tämä osaa toistaa mm. MP3, MP4 ja Jpeg materiaalia. Tupakansytyttimestä virtansa saava laite toimitetaan mukanaan myös peliohjaimet ja langaton kaukosäädin. Viimeisenä ominaisuutena mainittakoon sisäänrakennettu FM-radiolähetin, jonka avulla leffojen äänet saa toistettua helposti suoraan auton stereojärjestelmän kautta.

Monitoiminen multimediavisööri sopii myös kevytlompakkoiselle autontuunaajalle, sillä laitetta on saatavilla Chinainvasion verkkokaupasta vajaalla 65 Eurolla.

Mainos! Pelaa bingoa netissä ja voita!

Lähde: www.chinavasion.com

Edellinen artikkeliSOQI on henkilökohtainen kylpylä
Seuraava artikkeliPurkki, jonka pohjalle ei jää jämiä

9 KOMMENTIT

 1. no mutta tämähän on hauska kapistus! itse voisin saman tien asentaa tuollaisen, etenkin kun hintakin on noin pieni. toki äänenlaadusta taitaa joutua tinkimään, mutta onhan 65 euroa noin hauskasta yksityiskohdasta vähän.

 2. Wautsi!: FM lähetin lähettää äänet autoradioosi, jolloin äänenlaatu on sama kuin radiolähetyksissäkin. Laitteessa ei ole sisäisiä kauiuttimia.

 3. Ja samaa tavaraa suunnilleen samoilla hinnoilla, mutta laajemmalla valikoimalla seuraavista kaupoista:
  http://www.sourcinggate.com/
  http://shopkami.com/

  Itsekin ole pohtinut autoraaation hankintaa, tuolta kun saisi piraattialpinen 7tuumaisella kosketusnäytöllä reiluun sataseen, siis 1/8osalla siitä mitä sellainen suomessa maksaa..

 4. Miettikääs nyt vähän tuota laitteen käyttöä ennenkuiin riemuitsette liitaa: Kaukosäädin on langaton mutta peliohjaimet eivät. Kun sitten vielä pitäisi jostain (mistä?) vetää tupakansytyttimeen virtapiuha ikkunan yläosasta, alkaa laitteen käytännöllisyys ja ”tyylikkyys” olemaan kadoksissa…

 5. edelliseen …
  En usko hinnan ja sen takia, että tuote on kiinanverkkokaupasta, että laatu on kovin hyvä. =)
  Mutta jos joku tuommoisen ostaa, niin kertokaa ihmeessä!

 6. Ostin tuommoisen tammikuussa ja on pelittänyt hyvin. DivX versioista toistaa ilmeisesti uudemmat versiot Xviditkin on toiminut suureksi osaksi. Myös subit toimii, mutta ei tue ääkkösiä. Laitteeseen voipi myös kytkeä virrat kiinteästi, niin ei tartte kikkailla tupakansytyttimen kanssa.

  Kuvanlaatu on uskomattoman hyvä ja laaja katselukulma.

  Fm lähetin on kyllä hieno ominaisuus ja kantavuutta on noin 100M.

  Ainut ärsyttävä ominaisuus on nintendon äänet, mitkä rätisee hirveästi ja äänet menee jumiin todella usein.

Kommenttien lisääminen on estetty.