Pocket Shower korvaa jätesäkkisuihkun

Tässä ei nyt sinällään ole mitään uutta, sillä jokainen mökkisissi lienee viritellyt jätesäkistä suihkun takapihalle tai kuistin eteen. Onpahan nyt vaan markkinoitu hyvin. Kymmenen litran kokoonrullattava säkki täytetään vedellä ja ripustetaan kuusimetrisellä narulla roikkumaan. Venttiilistä voidaan säätää suihkuveden määrää. Säkin musta väri lämmittää veden hyvin auringossa, kuten arvasinettekin.

Lähde: www.seatosummit.com

Edellinen artikkeliUSB-päänhierontalaite
Seuraava artikkeliVeil Solar Shades -aurinkoenergia-aurinkovarjot

9 KOMMENTIT

 1. Siis tämähän on hyvä härveli. Tosin, aika kauna saapi vesi olla pussissa jotta lämpenee sillai hyvän lämpöseksi.

  Tai, riippu tietty missä meinaa suihkutella! 😉

 2. osta tällainen mökille ja laita vesijohto suoraan säkkiin. nappulat leikkimään ja koko ilta aikaa grillata ilman että nappulat juoksevat jaloissa 🙂

 3. Mitenkähän tämä toimii Suomen oloissa, tammikuussa, -30 asteen pakkasessa, ulkona, veden ollessa jäässä? Mahtaako auringonvalo lämmittää säkkiä tarpeeksi, että jää sulaa ja pääsee suihkuun!? Kysynpä vaan!?

 4. Mitenköhän tämä toimii Etelänavan oloissa, tammikuussa, -45 asteen pakkasessa, kovalla tuulella, veden ollessa jäässä? Kuinka pingviinit pystyisivät sellaisessa peseytymään? Kysynpä vaan!?

  Mitenköhän tämä toimii Saharan autiomaassa, keskellä paahtavinta kuumuutta, hiekkamyrskyssä, kun vettä ei ole kymmenien kilometrien säteellä? Jääkö kameleilta suihku saamatta? Kysynpä vaan!?

  Mitenköhän tämä toimii ulkoavaruudessa, kylmässä tyhjiössä, jossa vesipisaratkin leijailevat minne sattuu? Pääseekö astronautti suihkuun kesken avaruuskävelyn? Kysynpä vaan!?

 5. Kuules blue, Tyhjiössä vesi ei ole pisaroissa, vaan hajoaa molekyyleihin. Luullakseni.

 6. Mitenkäs tuo voi toimia kun vesi loppuu suihkuttelun kesken saippuat silmissä.. kysynpähän vaan!
  siinä sitten silmätkirvellen säkkiä täyttämään tai harhailemaan lähimmälle vesihanalle ja jos on silmälasit hukassa nin on matka entistä hankalampaa.. arvailempa vaan!

  mitenkäs sitten jos on herkkä hipiä ja aurinko lämmittää veden liian kuumaksi tai aamusta vesi on liian kylmää siinä tulee varmasti mieli oikeaan suihkuun termostaatilla ? kysynpähän vaan

 7. Ootteko te idiootteja, vai luulenko vaan? (En tarkoita ylläpitoa, vaan kävijöitä)

Kommenttien lisääminen on estetty.