Ilmastonmuutossuoja -kompleksi

Nyt kun ydinsota näyttää olevan vähemmän lähellä, on Amerikassa keksitty alkaa suojautua ilmastonmuutokselta. Näitä 8,3 metriä pitkiä yksiköitä voi kytkeä toisiinsa, ja sitten majoittua sinne kun ilmastonmuutos hyökkää vaikkapa tsunamin ja hurrikaanin muodossa. Modulissa voi elellä hyvillä mielin kymmenen vuotta.

Kaikkein perusteellisin selviytymiskompleksi, Climate Change Protection Complex, koostuu viidestä ”tankista”. Pääsuoja on elämistä varten. Siellä nukutaan, kokkaillaan ja suihkutellaan. Kakkossuojassa on ruokaa kymmeneksi vuodeksi viidelle ihmiselle ja pieni keittiö.

Kolmantena on vesivarasto. Veden puhdistus ja pumput tuovat vettä kaivosta. Nelosyksikkö on terveysmoduuli. Pienet leikkaukset ja pidempiaikainenkin hoito onnistuvat siellä. Sama tila toimii myös viihdealueena mm. leikkimistä ja harrastetoimintaa silmälläpitäen. Viitososa on generaattorihuoneen osassa. Korjaussarjat ja huoltovälineet löytyvät sieltä. Myös lyhytaaltoradio, satelliittilinkki sekä satelliittipuhelin ovat käytettävissä.

Koko höskä kustantaa 1570000 dollaria. Ja asennuskustannukset päälle. Myös pienempiä yksikköjä on saatavilla.

Lähde: sczyz.com

Edellinen artikkeliIdea: läppärinkoroke ilmanoton parantamiseksi pehmeällä pinnalla
Seuraava artikkeliLuxury Pet House näyttää mikroaaltouunilta