Miltä näyttää keittiö vuonna 2000? Tässä Tšekkoslovakialainen näkemys aiheesta vuodelta 1957. Video on toteutettu Pariisin tulevaisuusnäyttelyä varten. Ainakin ennustukset mikroaaltouuneista ja induktiolevyistä ovat käyneet hyvinkin toteen!

Edellinen artikkeliZero-Watt Monitor ei kuluta hukkasähköä
Seuraava artikkeliEkologinen Earthrace trimaraani aikoo rikkoa maapallon ympärinavigoinnin nopeusennätyksen

3 KOMMENTIT

  1. Keittiön takana hyrrää varmaan maailman luotettavimpiin kuuluva skoda generaattori joita myös loviisan ydinvoimalaitoksella käytetään.

  2. No ainakin tuo mainittu induktiohella löytyy nykyaikaisesta keittiöstä. Ei kovin kaukaiselta idealta sinänsä kuulosta tuollainen automaattinen mausteannostelijakaan! Ja ainakin infrapunalämmittimet terasseilta löytyy jos ei uunista.

Comments are closed.