coldplay_viva.jpg

Teknologiablogi Crave on jo jonkin aikaa julkaissut sivuillaan juttusarjaa nimeltään ”free MP3 of the day”. Tämän sarjan itselleni tuomasta suuresta mielihyvästä innostuneena päätin aloitta Hilavitkuttimessa saman tyylisen sarjan nimeltään ”päivän ilmainen ämpäri”. Ideana on siis linkittää säännöllisesti netistä löytyviin, ilmaisiin ja laillisiin eri artistien musiikkikappaleisiin.

Aivan joka päivä en uutta musiikkia lupaile, mutta sitä mukaan kiinnostavaa löytyy, niin kylläkin. Koska oma musiikkimakuni on tietenkin ylivertainen, niin huonoa musiikkia ei täällä linkitetä. Omia löytöjä saa myöskin lähettää ehdotuksina toimitukseen tuttuputtuun osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com (tämä ei kuitenkaan tarkoita, että alamme julkaisemaan kaikkia linkkejä omien kellaribändien sivuille)

Ensimmäisenä ”päivän ilmaisena ämpärinä” on brittibändi Coldplayn uusi single, joka on mahdollista ladata yhtyeen kotisivuilta rajoitetun ajan. Kappaleen imuroimiseen tarvittavan latauskoodin saa tilattua sähköpostiin osoitteesta www.coldplay.com

(puolisen tuntia olen itse jo latauskoodia odotellut, joten viiveellä näyttää tulevan. Malttia.)

Edellinen artikkeliStar Trek communicator -replika
Seuraava artikkeliZero-Watt Monitor ei kuluta hukkasähköä