Ideablogin tämänkertainen voittaja on Kinder-sukellusvene

kinder-kala-1.jpg

Järjestyksessään kolmas Hilavitkutin.com Ideablogissa palkittu idea on Touko Marjoniemen toteuttama Kindermuna-sukellusvene. Kyseessä on itse asiassa jo toinen kerta, kun Touko korjaa ideablogin palkinnon nimiinsä. Ensimmäisen voiton toi kotiin Toukon itse tekemä liekinheitin. Voittaja saa jälleen palkinnoksi 45 Euron arvoisen lahjakortin e-ville.hk verkkokauppaan.

Ideablogissa palkitaan paras idea joka viikkoa, tai kun vähintään 10 uutta ideaa on esitelty, 45 Euron lahjakortilla e-ville.hk verkkokauppaan. Mikäli siis uskot kykeneväsi parempaan kuin Touko, niin omaa ideaa tänne suuntaan, ja seuraavan viikon lahjakortti voi jo olla sinun! Ideat voi lähettää kuvauksineen osoitteeseen info[at]hilavitkutin.com

Lisää tietoa aiheesta löytyy täältä.

Palkinnon voittajalle tarjoaa e-ville.hk verkkokauppa.