Ensimmäiset 30 sekuntia videolla on projektin inspiraationa olleesta Ryhmä-X leffasta. Sen jälkeen demotaan itse rakennettua liekinheitinranneketta.

En suosittele kenenkään kokeilevan hommaa. Vaikka voihan sen käden räjäyttää tietysti irti tälläkin tavalla.

Edellinen artikkeliEye Pod on pimeä huone
Seuraava artikkeliNetin monipuolisin pieruäänigeneraattori!

4 KOMMENTIT

  1. Ei kyllä iha ranteessa kulje toi pullo.. Eikös toi suu-aukko ois parempi käden päällä eikä kämmenessä? Ainakin turvallisemmalta vaikuttais..

  2. ”Eikös toi suu-aukko ois parempi käden päällä eikä kämmenessä?”
    Ei.. Sillon palais kämmenselästä nahat kun laukaisee..

  3. paras liekin heitin minkä olen nähnyt kotitekoisena on ollut 1,5 litran pullo jonka toiseenpäähän on asennettu venttilii ja kylkeen porattu grilli sytytin.. pulloon on kaadettu 1/4 desi pölttoöljyä/diseliä tms. tämänjälkeen sumutettu normaalia butaania reippaasti ja tulpattu pullon toinen pää tiiviiksi sinitarralla tms. tuon jälkeen on pulloon pumpattu noin 2:n baarin paine pyöränpumppu liitettynä pullon pohjan venttiiliin ja napsautettu sytysjärjestelmästä tulille ja lieska on hyvinkin yllättävän pitkä(elokuvamaisen oloinen tuli viiva tms ). (huom älkää yrittäkö vastaavanlaista.. pullo kuumenee varsinkin butaanista ja ei kestä kovin montaa käyttökertaa. jos tulppaus on liian tiivis ja ei irtoa paineen noustessa 3-4 baariin tulee pullosta vaarallinen räjähde.) jos pulloon ei laiteta mitään polttoainetta on kyseessä vain nopea leimahdus. eli polttoaine on lieskan salaisuus ja paine lieskan pituutta määrittelevä osa . vastaavanlainen rakennelma on käytössä pyroteknikoilla ja erikois efecti asiantuntijoilla joten alanvastaava koulutus on tarpeen mikäli tahtoo kyseisen toteuttaa.

  4. Kompuraan liitetty massa/vesiruisku bensiini/löpö seoksella (60/40 suhteessa) on myös mukava. Kantama ei ole huima, mutta silti.

Kommenttien lisääminen on estetty.