skype_for_mobile.jpg

Skypen tuloa kännykkämaailmaan laajemmassa mittakaavassa on odoteltu jo vuosia. Nyt viimein odotus palkitaan, sillä Skype on julkistanut beta-version suositusta puhelusoftastaan yli viidellekymmenelle suositulle Nokia, Samsung, Motorola ja Sony Ericsson puhelinmallille. Skype for Mobile -nimisen Kännykkä-Skypen toiminta perustuu chattitoimintojen osalta puhelimen datayhteyksiin. Kännykkä-Skypellä soitettaessa puhelut yhdistyvät puolestaan normaalin puhelun tapaan matkapuhelinverkon kautta.

Chattitoimintojen käyttäminen maksaa kännykkä-Skypellä ainoastaan normaalin datasiirtomaksun verran. Skypeen äänipuhelujen soittaminen puolestaan maksaa normaalin kotimaan matkapuhelun verran. Puheluja on Skype-sovelluksen avulla mahdollista soittaa myös ulkomaan puhelinnumeroihin, jolloin puheluista maksetaan matkapuheluhinnan lisäksi normaali Skype out puhelumaksu. Varsinkin kaukomaihin soitettasessa näin voi siis olla mahdollista säästää sievoinen summa.

Lisää tietoa sovelluksesta löytyy osoitteesta www.skype.com. Skype for mobile -sovelluksen betaversion saa vapaasti ladattua suoraan kännykällensä mobiiliselaimella osoitteesta skype.com/m. Myös lisää tuettuja kännykkämalleja luvataan lähiaikoina.

Oma puhelinmallini ei valitettavasti löydy tuettujen laitteiden listalta, mutta laittakaahan ihmeessä joku käyttökokemuksia kommentteihin, mikäli saatte sovelluksen pelittämään omalla puhelimellanne!

Mainos! Osta edullinen iPod mp3-soitin verkosta

Edellinen artikkeliMicro GPS Mail Logger kertoo missä kirje on käynyt
Seuraava artikkeliGPS Tracker Defence on GPS-häirintälaite