GPS Tracker Defence on GPS-häirintälaite

GPS Tracker Defence on laite, joka häiritsee GPS-tiedon liikkumista viiden metrin säteellä. Tällä saisi varmasti paljon tuhoa aikaa. Laittaisi vaikka päälle ruuhkassa, jossa usea auto käyttää GPS-navigaattoria. Herääkin kysymys, mitä tällä laitteella on tarkoitus tehdä: kiusaa vai onko tällä jotain syvällisempääkin käyttöä. Irtoaa 190 eurolla.

Lähde: www.trackershack.co.uk

Edellinen artikkeliSkype for mobile tuo Skypen kännykkään
Seuraava artikkeliWiiMan supersankarin voima on Nintendo Wiin ohjaimena toimiminen

14 KOMMENTIT

 1. Väitätkö muka todella, että ihmisistä on tullut niin kädettömiä apinoita etteivät he enää osaa autolla ajaa ilman GPS:ää?

 2. Tämä on omiaan autorosvoille. Monissa kalliimmissa autoissa, yritysautoissa ja vuokra-autoissa on etäseurattava gps seuranta. Kalliissa autoissa rosvojen varalta, yritysautoissa vahtimaan etteivät työntekijät ajele firman autoilla miten sattuu, ja vuokra-autoissa ajomäärän tarkistamiseksi ja ongelmatilanteissa auton noutamista helpottamaan. Tällaisen avulla sitten rosvo voi rauhassa puuhastella kähveltämällään autolla ilman ’jäähdytys aikaa’.

 3. eipä tuolla ole käyttöä kuin autovarkaille kuten yllä mainitussa kommentissa jo todettiinkin.

 4. Pöh: Jos ensin ajaa tuntemattomalla seudulla ajatuksissaan GPS:n mukaan ja sitten GPS tekee kesken kaiken tiltin jossain pikkutiellä, niin kyllä siinä jokunen hetki menee ennen kuin pääsee takaisin kartalle… 🙂

 5. Arvokuljetusautot on mielekkäämpää pölliä kun pääsee häiritsemään gps singaalia.

 6. Muuten hyvä, mutta toi toimintasäde VAIN 5metriä!!! Mitä tolla sit oikein tekee? Hyvässä lykyssä ei häiritse edes edessä ajavan geepeeässää, sivulla autoilijan ehkä?

 7. Tällä on varmaankin tarkoitus juuri varmistaa, että itseä ei jäljitetä GPS-paikantimella. Tarkoituksena ei varmaankaan ole lamauttaa lähiympäristön GPS-navigaattoreita.

  Se mikä minun mielestäni tekee tästä kiintoisan on, että tällaista laitetta saa käyttää. Ja jos tällaista saa käyttää, niin saisiko käyttää laitetta joka sotkee signaalit vaikka 100 metrin säteellä? Entä saako käyttää WiFi-signaalin häirintälaitteita?

 8. Suomessa kaikki signaalien häirintään soveltuvat laitteet ovat laittomia ykstyiskäytössä. Viranomaiskäytössä tilanne on täysin eri.

  Vastaavia laitteita löytyy myös perus radiohäirintään (vakoilukameroiden ja salakuuntelun lamauttaminen) ja matkapuhelinhäirintään (estetään puheluiden soittaminen ja vastaanottaminen, tällaisia käytetään esim. joissakin auditorioissa ja neuvotteluhuoneissa).

  Dealextremessä halvimmat gps blokkerit maksavat alle 30 euroa.

 9. Pöh: Väitätkö muka todella, että osa ihmisistä ei olisi niin kädettömiä apinoita että he enää osaisivat autolla ajaa ilman GPS:ää?

 10. Toimiiko.liiketilassa jos pääsee tarpeeksi lähelle hälytinpäätettä. Useathan toimii gsm verkolla

Kommenttien lisääminen on estetty.