usb_muistikku_kaapeli.jpg

Kuten jo taisi aiemminkin näillä sivuilla tulla sanotuksi, USB-muistitikut tuntuvat olevan tällä hetkellä kovasti modaajien suosiossa. Tässä erään ulkomaanmodaajan valmistama hieno muistitikku, joka ulkoisesti muistuttaa katkaistua USB-piuhaa. Tässä saattaisi olla myös oiva keino muistitikun tietoturvan parantamiseksi, sillä piuhanpätkän käsiinsä saaneen voron tuskin tulee mieleen kokeilla, josko johdolle olisi tallennettu arkaluontoista materiaalia.

Täydellinen kuvaus piuhamuistitikun valmistuksesta löytyy osoitteesta www.evilmadscientist.com

Edellinen artikkeliJapanilainen mansikanpoimijarobotti
Seuraava artikkeliMicro GPS Mail Logger kertoo missä kirje on käynyt

25 KOMMENTIT

 1. Tuo on erittäin hieno usb-tikku!
  Pakko tehdä!
  Rikkinäinnen ubs jatkojohto on!

 2. Tosi kiva idea. Mietin vaan mitä tapahtuu kun unohdan tuon työpaikan pöydälle ja lähden kotiin. Todennäköisesti aamulla tikusta ei oo tietoakaan. Siivoojat heittänyt sen roskiin. 🙂

 3. Tuossa juuri värkkäilin tuommoisen. Tuli ihan hieno. Ainoa vika, että ei ollu tähän hätään tarjolla kuin 1 gigan tikku.

 4. tuohan on näppärä.. vielä kun saataisiin stealthiksi koko läppäri niin eivät poliisit tajuaisi takavarikoida…miksi köyhä rosvoa pelkäisi 😉

 5. Älyttömän nerokas idea! Jos tommosia (niitä pikkusia kortteja) sais ihan lähikaupasta…

 6. Hieno idea todellakin!
  Onkos joku tämän jo tehnyt?
  Helppoa? Vaikeaa?

 7. Olen tehnyt. Ei ollut kovin vaikeaa, mutta tikku oli turhan iso, joten ei meinannut mahtua töpselin sisälle.

 8. Itse en edes tiennyt noin pieniä tikkuja olevan! Romun keräys paikoilta saa kaiken näköstä kamaa. Kaveri löys 100% toimivan tietsikan! Ainoo vaan että sinne pitää pyytää päästä sissää kun on yeensä lukitu.

 9. Itellä on vielä hankkimatta/hajottamatta johto, sopiva tikku on. Tarttui kyytiin Gigantin tarjouslaarista kaksgiganen. muovikuoret veks ja on ihan näppärä ilmankin. Mutta tuo katkennut johto on sen verta ökee että pakko tehdä..
  -Viikkokysely, kuinka monella tuollainen jo on?

 10. Tikku modausta varten on mutta ei vielä tarpeeksi jämerällä liittimellä varustettua piuhaa…Ei minkään nykyisen pihan liittimen sisään.

 11. onko kellään mitään ehdotuksia mistä tuohon tarkoitukseen sopivia tikkuja sais suomesta? Onko gigantissa? Dealextremestä näytti olevan lopussa.

 12. Kyllä on hieno eikä hintakaan oo paha ja helppoki ite tehä! Ja sitte ku kaveri joku pyytää muistitikkuu antaa ton käteen nii alkoi kuulee ”hitto emma mitoi johtoo halunnu” ja sitä ite laittaa sen koneseen….kaveri pyytää taas niin
  Antaa oikeesti katkenneen johon palan nii onpas suu pyoreena ku kone ei mitään havaitse.

Kommenttien lisääminen on estetty.