sony-a70-thumb.jpg

Nyt kun Taistelu teräväpiirto-DVD formaatista on viimein ratkennut, voivat laitevalmistajat surutta keskittää voimavaransa Blu-ray formaatin tukemiseen. Tässä kaksi uutta houkuttelevaa Blu-ray tallennilta Sonylta kilpailemaan kotiteatterin videotallentimen paikasta. Malleista molemmat on varustettu Blu-ray tallentimella, sekä suurella kiintolevyllä. Malli A70 pitää sisällään 320 Gigan kiintolevyn ja T90 500 Gigan vastaavan. Laiteilla on molemmilla mahdollista tallentaa ohjelmaa suoraan kiintolevylle, Blu-ray levylle, tai sitten ensin kiintolevylle ja täältä myöhemmin Blu-raylle.

Kiinnostavin uusi ominaisuus laitteissa on näiden tarjoama suora tuki kannettaville mediasoittimille. Laitteiden avulla Blu-ray elokuvasta tai kiintolevylle tallennetusta videoista on mahdollista muuntaa suoraan kannettavalle soittimelle sopiva versio, joka voidaan helposti kopioida USB-liitännän kautta mediatoistimen, kuten Sony PSP:n muistiin tien päällä katseltavaksi.

Laitteet ovat tulossa myyntiin Japanissa kuluvan kuukauden loppupuolella. Hintojen oletetaan alkavan noin 1000 Euron paikkeilta.

Harmi vaan, että tällaisista laitteista ei juurikaan ole vielä lähitulevaisuudessa hyötyä meillä kotosuomessa. Tämä siksi, että maanpäällisiä teräväpiirtolähetyksiä ei viestintäministeriön mukaan ole lupa odottaa telkkariin ainakaan vielä kuluvalla vuosikymmenellä. Onneksi meillä on kuitenkin kaikilla sentään digiboksit.

Lähde: www.krunker.com

Edellinen artikkeliJeesusteippiä arkkimuodossa
Seuraava artikkeliMunatuuletin