munatuuletin.jpg
Valitettavasti kyseessä ei ole siis kananmunatuuletin… (Mutta onneksi laitteesta ei sentään ole kuvia käytössä)

Tässä idean lähettäneen ”juketuksen” kuvaus laitteestaan:

”Minulla olisi yksinkertainen mutta todella auttava idea! Kutsun tätä nimellä MUNATUULETIN.

ideanahan on niin yksinkertainen asia kuin otetaan tietokoneen tuuletin ja pringlespurkki jotka liitetään yhteen, enemmän asiasta kertoo tälle omistettu sivu juketus.wippiespace.com/tuuletin.html

Toivottavasti tämä auttaa edes jotakuta ihmistä! 🙂 ”

Edellinen artikkeliSonylta uusia tallentavia Blu-ray soittimia
Seuraava artikkeliSteampunk Darth Vader

40 KOMMENTIT

 1. Osta tollainen niin tuuletus on kunnossa ja vähemmän nolo kävellä kadulla kuin mitä tollaisella purkilla munissa..
  [url]http://www.utilikilts.com/?page_id=30[/url]

 2. Toivon mukaan käyttöturvallisuus on tässä otettu huomioon. Ettei vahingossakaan tule jauhelihaa …

 3. Itsekin tuota käyttöturvallisuutta mietin…
  Jos ja kun lapset tuosta oman versionne kesän irkkaus/koodaus/pornonliiskaus/wowitus sessioihinne teette, niin muistakaapan jonkkunnäköinen ritilä lisätä tuonne purkin tuulettimenpuoleiseen päähän. Meinaan temmin mahdollisesti putkeen eksyessä saattaapi juuri tuota hulikon mainitsemaa jauhelihaa syntyä. Myös isokassisten miesten kannattaa olla äärimmäisen varovaisia laitetta käytettäessä.

 4. Jopas teillä on kovia silppureita teidän tietokoneidenne tuulettimet. Varmaankin ihan metalliset ja sivuilta terotetut lavat? Ei se koneen tuuletin saa muuta vahinkoa aikaan, kuin korkeintaan nyppii karvoja irti.

 5. Muistakaa laittaa nuoli toho et kummasta päästä törkätäää tuuletettava sisää xDDD

 6. Perus 120mm tuuletin lyö jo sormet verille sopivasti osuessaan. En mielelläni testaisi genitaalialueille..

 7. Perus 120mm tuuletin lyö jo sormet verille sopivasti osuessaan. En mielelläni testaisi genitaalialueille.. // tämä on kyllä tarkoitettu siten että tuo tuuletinpää ei mene lähellekkään genitaalialuetta 🙂

  Muistakaa laittaa nuoli toho et kummasta päästä törkätäää tuuletettava sisää xDDD // tuo pitää lisätä beta-versioon!

 8. Aivan ehdoton! Paras idea kautta aikojen! Erikoispalkinto tälle idealle. Nauroin niin…

 9. Onko tuolle oikeasti kysyntää? // miksi kaikki pitää aina tehdä rahan nimiin 😀 eikö voisi vain naureskella ja nauttia keksinnöistä mitä välillä tupsahtelee esille?

 10. En ajatellutkaan, että tuolla voisi takoa rahaa, mutta itse en ole muistaakseni ole koskaan ollut tilaanteessa, jossa tuollainen olisi ollut mukava olla messissä. Ehkä olen vain liian erilainen:)

 11. Tein vastaavan tuulettimen nelisen vuotta sitten nokialaisen pahvilaatikosta jossa oli kaksi tuuletinta mitkä ”ahtoivat” ilmaa prigles ”suuttimeen”. Silmät kuivui.

 12. Kyllä ihan normaali muovituuletin repäsee aika mukavasti kun pyörii 5500rpm. Pari kertaa on sormesta lähtenyt koepala 🙂

 13. Ite olen nyt hankkinut jonkin vanhan tuulettimen ja ”modannut” sen kiinni Nikkon vanhaan laturiin, joten se ottaa virran seinästä 😀 Enää puuttuu toi pringlespurkki 🙂

  Meinasin jo leikata vanhasta ylä-aste-aikaisesta metallityövehkeestä 9 voltin patteriin sopivan pään, ja tehdä tuulettimesta kannettavan 😛 Sitten löysin Nikko laturin. Mitäköhän siitäkin tulee…

 14. Eipä tuo varmaan kovin vaarallinen ”silppuri” ole ainakaan 120mm tuulettimella,kun tuosta USB liitännästä saa vain 5v jännitteen..

 15. suhteellisen pakko itse myöntää että kun asuu yksin ja kukaan ei ole katselemassa, tuo ON näppärä. välistä pelaillessa fretsiä, counter strike:a tai muita pelejä, munat tahtoo hiota. vanhahan tuo on tosiaan, mutta joku sentään julkaisikin sen.

 16. Käytön jälkeen sillä saa tehtyä välipalankin. Keitetty kanamuna vaan siitä läpi ja leivänpäälle.

 17. Jos on liian iso niin tulee palli-muusi-sose-mukere-keitto-kiisseli-rahka-salaatti-jauheliha-pulla-leipä-soppaa. Nam nam.

 18. Todella kätevä ja hyödyllinen keksintö tästä minä pidän paljon itelläni kin on yks tälläinen hieno keksinto 😀

 19. Hilavitkuttimen paras ja käyttökelpoisin keksintä. ensin patentti ja sitten vaan sarjatuotantoon. Sopiva hinta, niin kyllä menee kuin kuumille kiveksille 😀

 20. Vielä jäi epäselväksi että pringelspurkkihan on suljettu toisesta päästä pitääkö se avata (puukolla)? Varmasti on hyvä idea mut jos pitää läppärii siinä niin mites laittaa tuulettimen valiin?

 21. toimis tuo pattereilla. sitten kun menee tuo housuissa illalla baariin, sattuu joku nainen kävelemään siihen viereen istumaan pikku känneissä ja vilkaisee haarojen väliin niin on sen jälkeen voitte arvata loput.

Kommenttien lisääminen on estetty.