Kiina pyrkii kontrolloimaan säätä olympialaisten aikana

Kiinalla näyttää olevan aseet kaikenlaisen vastarinnan torjumiseksi olympialaisissa. Tällä kertaa tulilinjalla ovat sadepilvet. Torjunta on kolmivaiheinen. Ensin satelliittien, tutkien ja IBM p575 supertietokoneella ennustetaan sää 44000 neliökilometrille. Seuraavaksi, jos sadetta on tulossa, lentokoneilla ja tykeillä ammutaan hopeajodidia ja hiilihappojäätä pilviin. Jos jotkut pilvet vielä uskaltavat lähemmäs, asearsenaali ladataan kemikaaleilla, jotka pitävät sadepisarat pilvissä, kunnes ovat lipuneet alueen ylitse. On meillä kyllä loistava olympiaisäntä!

Lähde: www.technologyreview.com

Edellinen artikkeliTiipii pihalle
Seuraava artikkeliItalialainen uhrinsa hypnotisoiva myymälävaras

1 KOMMENTTI

 1. Kyllähän se Stalinkin teki vastaavan tempauksen että sai hyvän sään omiin syntymäpäiviinsä.

 2. Samaahan tekivät Venäläiset taannoin kun kylässä kävi maailman vaikutusvaltaisimpia vieraita, Venäläiset käyttivät lentokoneista ilmaan levitettäviä kemikaaleja jotka aiheuttivat pilvien satamisen ennen niiden saavuttua Moskovaan. On arveltukin että taannoin Suomessa esiintyvät voimakkaimmat rae-kuurot itä-Karjalassa olisivat syntyneet juuri näistä Venäläisten Itämerellä levittämistä kemikaaleista.

 3. Kiina ei halua itse kokea sitä, mitä Helsingissä tapahtui muutama kesä sitten. Ymmärrettävää.

 4. Eikös ideana ollut se että hankitaan sade paria päivää ennen kisoja, että ilma puhdistuu? Paikallisilta on autoilu kielletty kisojen ajan myös tuon ilmanlaadun vuoksi..

 5. Moskovan kesäolympialaisissa 1980 käytettiin samoja menetelmiä sateen torjuntaan. Tai no ehkä ei mitään supertietokoneita mutta kemikaaleja kuitenkin.

 6. Jos sielä satais niin pelaajien iho varmaan syöpyisi. Toisaalta kaikken maailman kemikaalien ampuninen ilmakehään ei oikeen kuulosta kivalta vaikka olisikin turvalliseksi todistettu.

 7. Venäjällä ainakin 2. maailmansodan päättymisen 60. vuosipäivänä oli ilmaan levitelty kemikaaleja ja varmistettu sateeton juhlaparaati… Ja siitähän ei vielä montaakaan vuotta ole.

 8. Ensiksi paljastui, että pekingin olympialaisten sivuilla olevat pelit ovat copypastea muiden peleistä ja yksi peli kokonaan copypastea itse peli tietokoneelle lataamalla ja editoimalla siihen yksi hihhuli hillumaan. Nyt he yrittävät supertietokoneilla estää sateet.

 9. Taitavat ampua samalla ilmaan pari toisinajattelijaakin.. Mahotonta meininkiä..

 10. tehtiinhän näin israelissakin kemikaaleilla.. siellä on muuten aikas likanen ilma.. pakkohan se on kun on nii paljo ihmisiäki.. en sitte tiiä oisko intia meny jo ohi.. sitä ku ei kukaa oo käyny laskemassa

 11. .öööööööööööööö .äöqekowpqkeijkösldskddkölskadölskadölskadlöskadksadköalskdölskalödköslakdölsakdlskadsadksöakdölsaködlasködlskadkasdkösakdölsakdölkasdlksdkölsakdölaskdsöakdöskaädlsldäsaldäsldaäösdläsaldäasdasdasadsa

 12. Helvetin sairasta… Aivan törkeetä! Sää on kaoottinen järjestelmä johon ei todellakaan kuulu edes yrittää vaikuttaa :S

  Minä ainakin boikotoin Kiinan olympialaisia…

 13. Noin tehtiin kun tsernobyl pamahti. Ettei ne radioaktiiviset pilvet ois leijaillu pietariin tai moskovaan niin ne pistettiin sateena alas niihin pieniin ukrainan kyliin ja jälki oli sen mukaista sit. Mikäs siinä kunhan ei oma maa kärsi.

 14. mahootonta meininkiä… hulluja nuo kiinalaiset:) ei voi ainakaan väittää etteivät ottaisi tosissaan tuota isännyyttä!!

 15. repesin. Vai että sellasta Kiina yrittää. Ei tule onnistumaan. Tai jos tulee, ei Kiinaa vaivannäöstään ainakaan arvosteta. (tai ainakaan minä en arvosta) :D:D

  Edit: Katos, löys toi ”EI EES!!!” näköjään ton firefoxin bugin, se ei nimittäin esiinny ie:ssä.