Apollo ja Kuumoduli -pienoismalli

Tällainen olisi hieno takan päällä ylioppilaslakin vieressä. Kyseessä on tarkka kopio Apollo 11:n komentomoduulista (Columbia), johon kuumoduuli (Eagle) on liitettynä (Wikipedia). Materiaalina on käsinmaalattua puuta. Varsinainen moduuli kuljetti vuonna 1969 Kuun pinnalle Neil Armstrongin ja Buzz Aldrinin. Hintaa esineellä on 200 dollaria. Ja otetaanpa vielä aiheeseen liittyvä pieni gallup! (ks. alla)

Lähde: www.mossonline.com

{democracy:109}
Edellinen artikkeliDangerBomb Clock -herätyskello aiheuttaa päänvaivaa unihorkassa
Seuraava artikkeliDARPA on julkaissut piilolinssinäyttö -projektin

1 KOMMENTTI

 1. Katsoin tuossa puoli vuotta sitten JIMiltä sellaisen dokumentin, joka käsitteli tätä kuussakäyntiä. Toki dokumentti oli puolueellinen ei-käymistä päin, mutta se perusteli hyvin miksei ihminen ole käynyt kuussa. Mm. varjot ovat väärin, lippu liehui väärällä tavalla, kuun painovoima on toteutettu huonosti, kivet täsmälleen samoissa paikoissa vaikka mukamas oltiin eri paikassa, venäläinen sateliitti on ottanut kuvan salaisesta alueesta ja se kuva vastaa ”kuuta” jne.

 2. Ei noihin pieniin yksityiskohtiin jaksa takertua, mutta se ihmetyttää että sen aikaisella teknologialla olisi onnistuttu siinä mikä vielä nykyäänkin on vaikeaa.

 3. Entä jos meidät halutaan saada uskomaan, että avaruusteknologia on liian alkeellista Kuumatkailuun? Helppohan olisi myös tuottaa trikkivideo, joka saa skeptikot liikkeelle.

 4. Mielestäni järkevältä kuulosti teoria jonka mukaan Kuussa otetut kuvat olivat liian epäselviä lehdistökäyttöön, joten nyt käytössä olevat kuvat on otettu jälkeenpäin, mutta Kuussa olisi käyty.

 5. Aina kun esitetään jokin tällainen salaliittoteoria, täytyisi tutustua asian molempiin puoliin. Itse tein näin noin vuosi sitten ja löysinpä lopulta jopa sivun (vaikka ne ovat harvassa) joka pyrkii todistamaan kuussakäynnin kumoamalla salaliittoteorioiden väitteitä. Varsin hyvin oli todistettukin ja lisäksi se, että tiedemiehet itse uskovat ihmisen käyneen kuussa saivat minut kyllä vakuuttumaan. On helppo esittää jokin asia tai teoria ”todeksi” kun asiaa katsotaan vain yhdeltä puolelta eikä vastapuoli pääse esittämään omia väitteitään/vastauksiaan. Tällaisia yksipuolisia dokumentteja näyttää jimiltä tulevankin aika runsain mitoin. Tosin ainahan se on mahdollista, ettei kuussa oltaisi käytykään, ja aika shokki se kyllä olisi.

 6. ”varjot ovat väärin”
  Tätä on yritetty selittää sillä, että varjot osoittivat eri suuntiin, koska käytettiin useita valonlähteitä. Miksi sitten kivillä ei ollut useita varjoja?

  Tuossa yksi FAKTA. Toinen skepitinen mielipide: ”kuvissa ei tähtiä” Koettakaapa käydä ulkona ottamassa kuva tähtitaivaasta kameralla, jossa on todella pitkä valotusaika.

  En ala tähän kaikki luettelemaan, mutta yksi FAKTA, johon skeptikot eivät ole ikinä pureutuneet, on KUUKIVI. Mistä ihmeestä se saatiin, jos sielä ei kerta käyty? Tämä on vaimentanut tähän mennessä kaikki kaverini, jotka ovat katsoneet sen JIM:in propaganda-dokumentin.

 7. Lukekaa vaikka wikipediasta moon landing hoax, siellä on esitetty molempia puolia asiasta ja skeptikkojen väitteet kumottu melko hyvin.

 8. kirjava-: Mutta kokeilepa näkyvätkö tähdet taustalla silloin kun otat kuvan jostain kirkkaasti valaistusta kohteesta.

 9. area 51 sellähän ne kuvat on otettu koska siellä on samanlainen kraateri kuin KuUsSa!

 10. Käsinmaalattua puuta :D… no onhan se tuo jalusta, mutta muuten se on tehty muovista ja metallista. Komento ja huoltomudulin voi irroittaa toisistaan samoin kuin kuumodulin sen alustasta. Ja tietty kuumodulin alustoineen huolto/komentomodulista. Jos tuo kiinnostaa, niin on laadukasta työtä, vaikkei täysin alkuperäisen mukainen (kuviin vertaamalla). Kaunis ja huoliteltu jokatapauksessa.