Steampunk-motskari

Liekö tällä steampunk-ilmiöllä loppua. Jos joku tietää, mistä tämä kaikki on saanut alkunsa, niin kertokaapa minulle.

Tom Seppe muunsi 1967 Tote-Gote offroad -prätkän kulkemaan sähköllä ja sen jälkeen rakensi rungosta steampunk-tyylisen kokonaisuuden. Hienot puupaneelit ja tarakalla viheltävä höyrypannu viimeistelevät kokonaisuuden. Hurjannäköistä menoa videolla, joka löytyy lähde-sivulta. Tom toivoo, että jatkossa hän saa kehitettyä perästä tulevia liekkejä suuremmiksi.

Lähde: steampunkworkshop.com

Edellinen artikkeliRullalautapeili
Seuraava artikkeliTieteiskirjailija Arthur C. Clarke on kuollut

1 KOMMENTTI

  1. Mun mielestä toi satula on jotenkin liian moderni tuohon. Paremmin vois sopia vaikka vanha traktorin rautaistuin.

  2. miten mulla tuli mieleen Will Smithin Wild Wild West-leffa. Tokihan tuollaista höyryteknoa on ollut jo aiemmin, mut varsinkin tuon mopon tematiikka on hiton lähellä ko. leffaa ja sen vimpaimia. neway, siisti mopedi. kelpais kylän raitilla pistellä.

  3. Suomessa ainakin Alvar Gullichsenin Bonk-taide toteuttaa tuota ideologiaa. Tosin Bonkin henkeen kuuluu, ettei laite toimi.

  4. Hyi en tykkää yhtää. Kyllä moottoripyörän pitää näyttää moottoripyörältä!

  5. ”Liekö tällä steampunk-ilmiöllä loppua.” toivottavasti on ja PIAN! nämä kaikki steampunk jutut on aivan järkyttävää p*skaa! erittäin ruma pyörä sitäpaitsi

  6. tuon olisi voinut tehdä niiiiiiiin paljon paremmin! puuosat on kyl hienoja, mutta runko on liian moderni, penkki liian moderni, kupariputket todella huonosti tehty ja hyi hitto kuinka tuo ”kojetaulu” onkaan karmiva sekametelisoppa josta steampunkt on kaukana!