reppo_ghettoblaster_reppu.jpg

Teollisen muotoilun opiskelija Joonas Saaranen on onnistunut yhdistämään vapaa-ajan harrastuksensa ja opiskelun. Joonas on nimittäin suunnitellut ja toteuttanut toimivan prototyypin konseptoimastaan ghettoblaster-repusta. Kaiuttimilla ja vahvistimella varustettu reppu soveltuu musiikin toistamisen lisäksi myöskin tavaran kuljetukseen. Konsepti on nimeltään Reppo ja on myöskin Lapin yliopistossa opiskelevan Joonaksen Kandin opinnäytetyö.

Edellinen artikkeliKoira pussiin ja pussi auton kylkeen roikkumaan
Seuraava artikkeliMiltä Nintendon Mario näyttäisi tosielämässä?

7 KOMMENTIT

  1. Kiinnostais nähdä miten sähköt on repun sisälle järjestetty. Mahtava idea.

  2. Autokaiuttimet :/ No, se on varmaan helpoin (kotelon koko ei niin justiinsa) ja halvin ratkaisu vaikkei äänenlaadussa pärjäisikään. Hienoa muotoilua. Voisikin kuiduttaa jotain tuon tyylistä koppaa itselleekin..

  3. Ihan varmaan samalla tavalla reagoi sateeseen kuin mikä tahansa muukin boomboxi tai gettoblasta.. Tai sähkövempeleet yleensä. Muotonsa puolesta tuohon on varmaan ihan kohtuuhelppo virittää jonkinlainen sadehuppu, toisin kuin vaikkapa johonkin vanhaan philipsin 1.3metriseen mankkaan, joita olen nähnyt kuljetettavan mukana esimerkiksi rannoilla..

  4. Tuohon kaiuttimien kohdalle vaan ylös sellainen reikä, josta saa vedettyä hupun ja sitten alas joku koukku.

Kommenttien lisääminen on estetty.