google_sky.jpg

Hakukoneyhtiö Google avasi perjantaina yleisölle uuden palvelun nimeltään Google Sky. Palvelun avulla astronomiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus tutustua tunnettuun avaruuteen Google maps sovelluksesta tutun käyttöliittymän tyyliin.

Avaruuden näkymiä on mahdollista katsella sovelluksessa eri filtterien, kuten infrapuna- tai mikroaaltosuodattimien lävitse. Sovelluksesta löytyy myöskin useita havainnollisia oppaita mm. Hubblen ottamien kuvien ja tähtimuodostelmien maailmaan.

Sovellus löytyy kokeiltavaksi selvällä suomen kielellä osoitteesta www.google.com/intl/fi/sky/

Edellinen artikkeliToispuoleisia istuimia Aviadgilta
Seuraava artikkeliIdeablogin ensimmäinen lahjakortin voittaja on biopolttoaineella toimiva kotitekoinen liekinheitin

1 KOMMENTTI

  1. Oikein, FF. Wanha tuttu google earthista, joten ei tossa ole mitään muuta uuta kuin se, ettei tartte google earthia.