liekinheitin.jpg

Aina kun Hilavitkutin.com ideablogiin on kertynyt vähintään 10 kotimaista keksintöä, palkitsemme parhaan idean omistajan 45 Euron arvoisella lahjakortilla e-ville.hk verkkokauppaan. Ideablogin ensimmäinen kyseisen palkinnon arvoinen idea on nyt selvinnyt, ja tämä on Biopolttoaineella toimiva kotitekoinen liekinheitin. (paremman arvosanan keräsi idea kanaverkosta tehdystä haamusta, mutta ainoastaan itse ideansa lähettäneet osallistuvat kilpailuun)

Luuletko, että pysyt parempaan, kuin tämän kertainen voittaja? Tietoa, kuinka voit lähettää oman ideasi meille, ja voittaa 45 Euron arvoisen lahjakortin, löydät tämän linkin takaa.

Kilpailua sponsoroi verkkokauppa e-ville.hk

Edellinen artikkeliGoogle sky mahdollistaa avaruuden tutkimisen samaan tapaan, kuin Google maps maan
Seuraava artikkeliHilavitkutin.com Ideablogin ensimmäinen lahjakortin voittaja on selvillä!