wagner_kakku.jpg

Tässä tuttua sarjakuvasankaria fanittavalle tyttöystävälleni viime vuonna toteuttamani syntymäpäiväkakku. Aivan yhtä hieno luomus ei ole, kuin tuossa viime viikolla sivuilla ollut Yoda-kakku, mutta vastaanotto oli silti päivänsankarin puolelta vallan positiivinen. Mikä siis tietenkin oli pääasia.

Kuvan Wagner-kakku on valmistettu valmiista kakkupohjista, punaiseksi värjätystä kermavaahdosta, punaiseksi värjätystä sokerikuorrutteesta, sekä suklaamuroista. Täytteenä taisi olla ainakin ananasta, mikäli en täysin väärin muista.

Autenttinen wagner-kakku olisi tietenkin valmistettu porsaanlihasta, mutta sellaisen toteuttamisen jälkeen olisi saattanut tulla päivänsankarin puoleta kyytiä, epäilen.

Edellinen artikkeliKullalla ja kristallilla pimpattu Macbook Air
Seuraava artikkeliRotating Sphere Lounger on pyöreä pyörivä huvimaja