ultraviolettilamppu_desinfoiva.jpg

Hirvittävätkö joka puolella vaanivat bakteerit? Mikäli vastaus on kyllä, voit harkita vaikkapa taskuun mahtuvan desinfioivan käsiskannerin hankkimista. Ultraviolettivalolla bakteerit tappava skanneri toimii paristoilla ja soveltuu mainiosti vaikkapa ovenkahvojen tai WC-istuinten desinfiointiin ennen fyysistä koskemista. Kannattaa kuitenkin varautua ohikulkijoiden pitkiin katseisiin ennen kuin laitetta alkaa käyttämään julkisella paikalla.

Saatavilla whateverworks.com vajaan 30 taalan hintaan.

Edellinen artikkeliZeroPointZero yhdistää rannekellon ja käsiraudat
Seuraava artikkeliSuihku, joka ilmaisee valon värillä lämpötilan

1 KOMMENTTI

 1. Hurraa. En usko tehoa irtoavan kovin ylenpaltttisesti tuollaisesta patterilelusa. Taidan siis jatkossakin julkisessa asioidessani viritellä paperit pöntön reunoille ennen asioimista 😛

 2. Eikö myytinmurtajissa todettu WC-istuinten olevan talouksien pohtaimpia paikkoja?

 3. Kekkonen, ei noita varmaan kotona niinkään tarvita vaan julkisissa vessoissa kun ihmisillä tuppaa siellä hiukan roiskumaan ja moni ei ees käsiä pese nii ovenkahvat on kivan klähmäset.

 4. hei te kaikki bakteerikammoset pikku hint….ihminen tarvitsee bakteeraja jotta immuniteetti pysyy kohdallaan. Jos kaikki vaan olis siistejä niin mitäpäs ongelmia siitä tulis? Yksi esimerkki on INNO ohjelman juontaja.

 5. No niitä kaikkein terveellisimpiä bakteereja tuskin siitä vessan oven kahvasta tulee.. Lähinnä salmonella ja ripuli. Suosittelen myös Mahamiehelle käsien pesua vessan jälkeen. Se ei vielä aiheuta immuunitason laskua tai muutakaan haittaa.

 6. Mutantti, ohjelmassa juuri kiinnitettiin huomiota ihmisten pelkoihin bakteereista julkisilla paikoilla.

  Tosiaan tietyt bakteerit ovat ihmiselle välttämättömia. Silti paska on paskaa ja, btw sitä ei UV-säteillä poisteta.

 7. Turha laite… Tolla vehkeellä ei saa muutaku ku 100% steriilejä homopoikia jotka kuolee flunssaan ku eivät omaa minkäänlaista elimistön puolustusjärjestelmää..

 8. No johonkin keittiöön voisi olla ihan jees (leikkuulauta), mutta esim. WC-renkaallahan ei bakteereita ole nimeksikään. Virtaa voi kyllä renkaalta löytyä ja se haiseekin, mutta streriiliä se silti on. Itse tykkäänkin pyyhkäistä pahimmat roiskeet parilla palalla paperia pois, mutta kuiva keltainen piste reiden alla mitään haittaa.

  Aika turha kaikkeen paitsi ruuanlaittoon ja vainoharhaisille.

 9. intissä käsketään levittää sitä ulostetta ja virstaa, että kaikki pysyy terveennä.
  Valoooot päälle, valopää.