space_invaders_leikkuulauta.jpg

Bloggaaja nimeltään Capt. Sideburns on suunnitellut ja toteuttanut itselleen kerrassaan järkyttävän hienon Space Invaders leikkuulaudan. Homma on toteutettu eri värisistä puupalikoista liimaamalla ja höyläämällä pinta lopulta sileäksi – siis samalla periaatteella, kuin sadat leikkuulaudat syntyvät vuosittain kotimaisten veistontuntien harjoitustöinä.

Edellinen artikkeliMuovisotilasmunakuppi
Seuraava artikkeliToyota iQ tulee myyntiin loppuvuodesta

8 KOMMENTIT

 1. Ei kovinkaan vaikea vääntää, mutta on kyllä tyylikäs. Muuta ei voi sanoa.

 2. Samalla tyylillä olen itsekin tehnyt leikkuulaudan, sekä shakkilaudan. Leikkuulauta tuli kyllä ilman kuviota kun ei tullut ajatelleeksi silloin tuollaista mahdollisuutta..

 3. Tämänkin blogin voisi muuten lisätä blogilistalle, niin me RSS:stä innostumattomatkin voidaan kätevästi seurata tätä. (Toki voisin itsekin tuon lisätä, mutta parempi että omistaja itse tekee sen…)

 4. Sweet! Tässä mun taideteos pikseligrafiikasta:
  http://pacmanprojekti.blogspot.com/2007/06/megaman-ii.html
  Otin ruudunkaappauksen Megamanista, Suurensin Photoshopissa (se ”Resample image -> nearest neighbor” valinta siellä kuvakoon asetuksissa niin tulee tarkka pikselikuva), sit lähetin kuvan spreadshirtille ja paita tuli Saksasta about viikossa. Eikä edes maksanu ku jotain vajaa pari kymppiä postikuluineen.

  Ps. Ah, sieltähän se tuli. Itsekin jo tuota odottelin että millon tulee blogilistalle. 🙂

 5. Palisanteria on varmaan nuo mustat neliöt?
  Hieno on.Tuolla periaatteella voisi päällystää olkkarin pöydän ja laittaa keskelle Shakki ruudukon.Olisi arvokkaan näköinen kapistus ja voisi huonommankin noin päällystää.Aikanaan perikunta kiistelisi kun sen saa.

 6. Ihan tyylikäs on. Luulin ensin että juttu on kopioitu ThinkGeek.com sivuilta kun siellä myydään täsmälleen samanlaisia, mutta kyse olikin siitä että toi blogaaja myy niitä ThinkGeek.comille 😀

Kommenttien lisääminen on estetty.