Alessi Pop-Up Bottle Opener

Mikäs siinä, jos tykkää tyylikkäästä linjakkaasta rosterista. Alessi taitaa tämän alueen. Alessi Pop-Up Bottle Opener -pullonavaaja on kiiltävä munanmuotoinen design-tuote, joka avaa kruunukorkin kun laitteella painetaan korkkia. Avaajassa on magneetti, johon korkki jää, joten ei ole vaaraa, että se singahtaisi avaajan silmään. Tyyli maksaa. Tällä kertaa $47.

Lähde: www.uncrate.com

Edellinen artikkeliAsus Eco Book esitelty Cebit-messuilla
Seuraava artikkeliJapanissa iPodia ohjataan silmiä räpsyttelemällä

1 KOMMENTTI

  1. Tyyliä on monenlaista. Ikean tyyli on yleensä muilta suunnitelijoilta kopioitua, linjatonta ja laadutonta krääsää. Toki siellä laatuakin esiintyy, mutta hintahan pompsahtaa sitten samalle tasolle kuin muillakin kalusteilla. Ikeassa on aika harvoja tuotteita, jossa hinta, laatu ja muotoilu on kompaktisti kohdallaan.

    Alessi taas sortuu monissa asioissa kikkailemaan vain muotoilun osalta ja käytännöllisyys jää sitten sivuseikaksi, jolloin käyttöesineistä tulee ainoastaan statusesineitä. Onkohan toi avaaja yhtä huono, mutta samalla hieno kuin se kuuluisa Alessin sitruspuserrinkin? Mene ja tiedä.

  2. Onko käytännöllistä että korkki jumittuu tuonne häkkyrän sisuksiin magneetin takia? Millä sen saa ulos? Vai onko se sähkömagneetti jonka voi vain sammuttaa että korkki tipahtaa pois?

  3. vähän voimaa käyttää niiden pullojen aukaisuun hampailla niin ei tarvitse mitään tilpehöörejä. huvittaavaa kuinka nämä pikkuhinttarit miettii kuinka korkit saadaan pois.

  4. Ikealaatu on tietty ikealaatua. Muoloilussa kuitenkin mielestäni onnistuvat poikkeuksellisen hyvin verrttuna moniin muihin halpoihin tuotteisiin. Designmerkki Alessi on tietty ihan toista tasoa.

  5. Kerää varmasti mukavasti sormenjälkiä. Minä ainakaan rupea hansoja pukemaan sen takia että saa kaljapullon auki.

  6. JärjetönMahamies saakin varautua hupaisiin juurihoitotuokioihin jahka varttuu. Olen itse joutunut kiroamaan nuoruuden juntteilua lompakko ruvella.