nine_inch_nails_ghosts.jpg

Industriaalimetalliyhtye Nine Inch Nails näyttää jatkavan Radioheadin viime vuonna kartoittamalla tiellä. Yhtyeen nokkamies Trent Reznor on nimittäin päättänyt pistää yhdeksän ensimmäistä kappaletta bändin uudelta instrumentaalialbumilta nimeltään Ghosts I-IV jakoon ilmaiseksi nettiin. Mikäli uuden tuplalevyn yhdeksän ensimmäistä kappaletta miellyttävät, niin koko albumin saa senkin ladattua erittäin kohtuulliseen viiden dollarin hintaan. Huhtikuussa saataville tulevan CD-muotoisen levyn saa puolestaan tilattua sivuilta $10 hintaan. Jotta homma ei menisi kuitenkaan ihan hippeilyksi, niin tosifaneja silmällä pitäen levystä julkaistaan myöskin ”Ultra deluxe limited edition” hintaan 300 Dollaria.

Hyvältä, joskin hämyiseltä vaikuttaa ensikuuntelun perusteella. Käykäähän siis latailemassa kovalevyillenne, kun kerran on tällä kertaa ihan laillistakin. Kappaleet MP3-muodossa.

Löytyy osoitteesta ghosts.nin.com

Edellinen artikkeliPlug-in keittiö on mukana kannettava uuni, grilli ja kuusi paistolevyä
Seuraava artikkeliSoittotaidot romukoppaan – pian musiikkia voi tehdä pelkästään ääntelemällä

7 KOMMENTIT

 1. ”Voisivat julkaista myös flaccina…”

  Näinhän he tekivät. Kannattaa lukea muutkin lähteet.
  http://piraattiliitto.org/uutiset/2008/03/nine-inch-nailsin-uusi-tupla-viidell%C3%A4-dollarilla-ja-creative-commons-lisenssill%C3%A4

  ”Koko 36 kappaleen albumi on puolestaan ladattavissa erittäin kohtulliseen viiden dollarin hintaan, ja lataajan valittavana ovat hyvälaatuisen mp3-version ohella myös häviöttömät FLAC ja Apple Lossless -formaatit. Lisäksi pakettiin kuuluu kaikenlaisia lisätiedostoja näytön taustakuvista ikoneihin.”

 2. Ghosts I-IV is licensed under a Creative Commons Attribution Non-Commercial Share Alike license.

  You are free:
  to Share — to copy, distribute, display, and perform the work
  to Remix — to make derivative works

  Eli eikös tuo tarkoita sitä että koko komeuden saa ihan laillisestikkin ladata torrenttina ja jakaa sitä eteenpäin. Itse tein näin ja laitoin deluxe paketin tilaukseen. (sitä paitsi palvelimet ovat melko ruuhkaiset)

 3. olen nyt ladannut suosituksianne, se oli, se oli täyttä bullshittia. Lataan Vuzen.

 4. @Creative Commons: Trent Reznor nimenomaan pyytää ihmisiä jakamaan heidän musiikkiaan. Silloin, kun heillä oli sopimus UMG:n kanssa Trent pyysi ihmisiä lataamaan heidän albuminsa laittomasti internetistä (linkki videoon alla). Trent Reznor oli rekisteröitynyt private torrent trackerille nimeltä Oink (jossa jaettiin laittomasti musiikkia, se on nyt viety oikeuteen) ja on nytkin lähettänyt tämän levyn torrent tiedoston mm. ThePirateBay torrent sivustolle.

  Trent Reznor ”ladatkaa musiikkiamme laittomasti internetistä”: http://uk.youtube.com/watch?v=TJ5iHaV0dP4

Kommenttien lisääminen on estetty.