straight_kirjahylly.jpg

Tässä joitakin vuosia sitten ystävieni asuntoon suunnittelemani ja toteuttamani kirjahylly. Kirjahyllykonsepti, jolle olen antanut nimeksi ”Straight” perustuu massiivipuusta sahattuihin sivulevyihin ja ruostumattomasta teräksestä taiteltuihin hyllytasoihin. Seuraavissa kuvissa muita saman konseptin mukaan toteuttamiani hyllyjä.

straight.gif

Edellinen artikkeliItse tehty Digi-TV antenni sisäkäyttöön
Seuraava artikkeliRintojenhieromarobotti lupaa kauniimmat rinnat

6 KOMMENTIT

  1. Hinta riippuu täysin siitä, mitä materiaalia käytetään. Prototyypin tein peruspellistä ja Bauhaussin liimalevypuista, jonka petsasin kivan väriseksi. Näille ei hintaa tullut montaa kymppiä.

    Ruostumaton teräs, jota kuvan hyllyissä on käytetty, on tietenkin kalliimpaa. Sama homma, kun puuna käytetään jalopuuta, niin kuin ylemmässä kuvassa. Metallilevyjen kanssa tulee vastaan myös se, että nämä täytyy tavallisesti ostaa suurina, hankalasti käsiteltävinä levyinä.

  2. Tagina toimii ”putyöt”

    Hieno hylly, täytyy myöntää. Huonekaluista minua ei koskaan ole pöydät, tuolit ja kaiken maailman kaapit, mutta kirjahyllyt ovat jotain aivan muuta. Aivan kuin se tekisi omistajastaan älykkäämmän tai jotakin.

  3. Hei! Ihan kivannäköinen hylly. Harkitsisin kuitenkin tuota metallin ja puun paikanvaihtoa, vaikka ilmiselvästikin tässä halutaankin kumota normaalit käsitykset siitä, millainen (kirja)hyllyn tulee olla. Tuollaisenaan hylly tuntuu minusta varsin raskaalta ja kaatuneelta kumoon.

    Kahdessa pienemmässä hyllysysteemissä tuo vielä toimii, mutta tuossa isoimmassa mielestäni ei. Tuo puu tuntuu huomattavasti raskaammalta elementiltä kuin tuo pelti. Kevyemmällä puulla tai raskaamman oloisella metallilla voisi tilanne olla tietysti toinen.

Kommenttien lisääminen on estetty.