Apple iPhonelle on viime viikkoina ilmestynyt musikaalisia ohjelmistosovelluksia, kuten PocketGuitar kitara ja iAno piano, jotka hyödyntävät innovatiivisesti puhelimen useaa yhtäaikaista kosketusta ymmärtävää multi-touch kosketusnäyttöä.

Sovelluksia esittelevien artikkelien kommenteissa moni on kuitenkin ehtinyt jo epäilemään näiden käyttökelpoisuutta musiikin soittamiseen todellisuudessa. Oheinen video kuitenkin todistaa ainakin allekirjoittaneen mielestä toisin. Videolla esiintyy kahdella iPhonella ja yhdellä Nintendo DS pelikonsolilla musisoiva yhtye, joka tuottaa laitteilla kyllä varsin toimivaa ambient -musaa.

Edellinen artikkeliMainio muistimetallidemo
Seuraava artikkeliWeener Kleener saippua

1 KOMMENTTI

  1. […] Hilavitkutin.com – Uutisia tekniikasta, ilmiöistä ja hilavitkuttimista -… wrote an interesting post today on iBand, eli koko bändin soittimet kahdesta iPhonesta ja yhdestä Nintendo DS pelikonsolistaHere’s a quick excerpt Lataa video omalle koneellesi! Apple iPhonelle on viime viikkoina ilmestynyt musikaalisia ohjelmistosovelluksia, kuten PocketGuitar kitara ja iAno piano, jotka hyödyntävät innovatiivisesti puhelimen useaa yhtäaikaista kosketusta ymmärtävää multi-touch kosketusnäyttöä. Sovelluksia esittelevien artikkelien kommenteissa moni on kuitenkin ehtinyt jo epäilemään näiden käyttökelpoisuutta musiikin soittamiseen todellisuudessa. Oheinen video kuitenkin todistaa ainakin allekirjoittaneen mielestä […]

  2. […] Hilavitkutin.com – Uutisia tekniikasta, ilmiöistä ja hilavitkuttimista -… wrote an interesting post today on iBand, eli koko bändin soittimet kahdesta iPhonesta ja yhdestä Nintendo DS pelikonsolistaHere’s a quick excerpt Lataa video omalle koneellesi! Apple iPhonelle on viime viikkoina ilmestynyt musikaalisia ohjelmistosovelluksia, kuten PocketGuitar kitara ja iAno piano, jotka hyödyntävät innovatiivisesti puhelimen useaa yhtäaikaista kosketusta ymmärtävää multi-touch kosketusnäyttöä. Sovelluksia esittelevien artikkelien kommenteissa moni on kuitenkin ehtinyt jo epäilemään näiden käyttökelpoisuutta musiikin soittamiseen todellisuudessa. Oheinen video kuitenkin todistaa ainakin allekirjoittaneen mielestä […]

  3. Herris
    Täällä on ollut uutinen iAno pianosta ja pocketguitarista, mutta ei ibandista, jossa niillä soitetaan oikein bändissa.

  4. Kaunista. Niinhän se taitaa olla, että jos vaan taitoa ja yritystä riittää, niin soittimiksi riittää vaikka kivet ja hammastikut.

  5. Saman huomion tein ku Ponteus 😀
    Kitaristilla ei ollu kyllä rytmitajua alkuunsakkaan.