Askartele itsellesi minikokoinen pelihalli paperille tulostettavista pelihallipeleistä

Vielä 80- ja 90-luvulla, kun konsolipeliä ei löytynyt joka pojan olohuoneesta, tai ainakaan nämä eivät olleet kovin kehittyneitä, niin parhaat videopelit löytyivät pelihalleista. Pelihallien kulta-aika synnytti mm. sellaisia klassikkopelejä, kuten Defender, Gravitar, Pac-Man ja Gauntlet. Vaikka aitoja klassikkopelihallipelejä ei enää monesta paikasta löytyisikään, niin ainakin kyseisten pelien pienoismalleja on nyt mahdollista askarrella itselleen muistuttamaan ”vanhoista hyvistä ajoista”. Verkkosivustolta nimeltään wayoftherodent.com löytyy jopa kokonaiset kuusi eri paperimallipelihallipeliä, joista voi askarrella itselleen vaikka kokonaisen nukkekotipelihallin.

Paperille tulostettavat pelihallipelit ladattavissa siis täällä.

Edellinen artikkeliKirjahylly, jonka voi muuntaa hauta-arkuksi
Seuraava artikkeliKompakti EKG tee-se-itse pohjana STM32-Primer

1 KOMMENTTI

  1. Heti on kyselyn tuloksista otettu oppia 😛 Nukkekotiaiheista saatte niitä kauan kaivattuja kauniimman sukupuolen edustajia sivulle vierailemaan..

  2. Voisihan sitä alkaa näitäkin näpertelemään nyt kun kadullekkaan ei uskalla mennä siellä kun voi tulla valjakkala vastaan, parasta vaan alkaan askartelemaan siksi aikaa kunnes valjakkala iskee taas.
    Tai mikä ihmeen Nikita Joakim Fouganthinen nimellä herra tänään esiintyy.

  3. Mutta herra Fouganthinehan sanoi ihan ilta-sanomissa että on ollut
    30 vuotta paha, ja aikoo olla seuraavat 30 vuotta hyvä, eli ei paniikkia
    ”uhri”, tosin hän ei sanonut että kun 30 vuotta hyviä tekoja tulee täyteen niin alkaako hän taas sitten pahaksi???, homma kai toimii sykleissä, tai sitten Nikita puhui paskaa, ja pistää vapaaksipäästyään ensimmäisen ”ärsyttävän” tyypin kylmäksi kirveellä.