686 Original Snow Toolbelt on työkaluvyö

686 Original Snow Toolbelt on keksitty lumilautailijoille. Risti- ja talttapäiset ruuvarit pullonavaajan ja kuusikulmioavaimen kanssa riittävät monessa tilanteessa. Sekä huoltoon, että virkistykseen. Hintaa $24,47.

Lähde: www.amazon.com

Edellinen artikkeliBiljardi-/ruokapöytä
Seuraava artikkeliTappava zipposytkäri onkin pistooli

1 KOMMENTTI

  1. Sen haluan nähdä kun joku aukaisee jonkin ruuvin siten, että toi vyö on päällä. Sitä saa olla aikamoinen kärrinpyörän vääntäjä, jos mielii sen tehdä. 😀

  2. idea varmaankin lienee että kun on huipulla ja huomaa jonkun siteen osan löystyneen niin sen voi tuolla sitten pikapikaa kiristää ettei osat irtoa ja katoa laskun aikana tai satu mitään muutakaan onnettomuutta siteiden takia. tietenkin vyö on riisuttava käytön ajaksi, mutta kuinka moni teistä menee rinteeseen työkalupakin kanssa? no itselläni on kyllä semmoinen multitool mukana, mutta jättäisin sen pois matkasta mielelläni kyllä.

    mielestäni ”must have” -gadged hilavitkutin snoukkaajille 🙂

  3. Lentokeeseen mentäessä käy sitten varmaan nolosti kun turvatarkastuksessa huomaavat epäilyttävän näköisen vyönsoljen ja joutuu sitten housuja kannatellen matkustamaan ilman vyötä.
    Voisikohan joku lentokentän turvallisuusvastaava kommentoida asiaa ennen kuin menen kauppaan moisen vyönsoljen ostamaan.

  4. Ei kannata ehkä sinne koneeseen yrittää tuommoisen kanssa. Sinne ei saa viedä mitään terävää, edes sukkapuikkoja tai saksia. Tuskinpa siis meisseleitäkään.

  5. joo ei koneeseen, tykkäsivät finnairilla kyttyrää ku yritin viedä 6-kulma avain sarjaa käsimatkatavaroissa. varmaan luuli et aion purkaa koneen osiin matkan aikana tai että olen niin uskomattoman ninja että teen vajaa 10cm pitkän metallityökalun avulla jonku ”Weapon Of Massdestruction:in” kun kerta mustekynällä pystyy puukottamaan ihan yhtä tehokkaasti jos se on metallirunkoinen 😛

  6. ai niin ja kyllä, olen lentänyt leatherman vyökotelossa finskin lennoilla ennen 11.9.2001 tapausta ihan suht säännöllisesti ja silloin ei tullu kenellekkään mieleen huomauttaa asiasta mitään.