Viikkokysely: Kenestä toivoisit tulevan USAn seuraava presidentti?

Viimeksi kyseltiin kuinka usein haette tietoa puhelinluettelosta. Näköjään huomattavan harva käyttää puhelinluetteloa. Menee paljon paperia hukkaan. Mutta kait se sitten myös työllistää. Kartta sentään on hyödyllinen.

Kuinka usein haet tietoa puhelinluettelosta?

  • 79% – En juuri koskaan
  • 15% – Harvemmin, kuin kerran kuussa
  • 4% – Noin kerran kuussa
  • 1% – Useammin, kuin kerran kuussa
  • 1% – Useamman kerran viikossa

Ääniä annettiin hieman yli 1600.

Viikkokysely: Kenestä toivoisit tulevan USAn seuraava presidentti?

USAn presidentinvaalit (wikipedia) pidetään 4. päivä marraskuuta 2008. Tällä hetkellä kisassa on vielä mukana neljä ehdokasta: republikaanien Mike Huckabee ja John McCain sekä demokraattien Hillary Clinton ja Barack Obama. Saa nähdä, voittaako tänä vuonna eniten ääniä saanut ehdokas.

{democracy:99}