Viimeksi kyseltiin kuinka usein haette tietoa puhelinluettelosta. Näköjään huomattavan harva käyttää puhelinluetteloa. Menee paljon paperia hukkaan. Mutta kait se sitten myös työllistää. Kartta sentään on hyödyllinen.

Kuinka usein haet tietoa puhelinluettelosta?

 • 79% – En juuri koskaan
 • 15% – Harvemmin, kuin kerran kuussa
 • 4% – Noin kerran kuussa
 • 1% – Useammin, kuin kerran kuussa
 • 1% – Useamman kerran viikossa

Ääniä annettiin hieman yli 1600.

Viikkokysely: Kenestä toivoisit tulevan USAn seuraava presidentti?

USAn presidentinvaalit (wikipedia) pidetään 4. päivä marraskuuta 2008. Tällä hetkellä kisassa on vielä mukana neljä ehdokasta: republikaanien Mike Huckabee ja John McCain sekä demokraattien Hillary Clinton ja Barack Obama. Saa nähdä, voittaako tänä vuonna eniten ääniä saanut ehdokas.

{democracy:99}
Edellinen artikkeliArmchair Paradise – musiikkiterapiaa pallurassa
Seuraava artikkeliTestissä Rullattava USB-piano

1 KOMMENTTI

 1. Jaa-a. Ihan sama. Ei ole tullut seurattua niin tarkasti että tietäisi mitkä ovat ehdokkaiden todelliset erot, ja luultavasti kuka tahansa heistä on nykyistä presidenttiä parempi.

 2. Eikös se ole aika lailla ihan sama tuossa näennäisesti ”monipuolue” valtiossa pressaksi valitaan, samaa paskaa se kuiten on hieman eri kuoressa. Toisaalta, ois kiva nähdä siellä nainen pressana (ja sen kuinka ne siitä sitten säveltävät ”olemme maailman tasavertaisin maa” virttä) kun sitten on ollut maassa vallassa aika pitkään kaksi sukua (ensin isä Bush, sitten Billy-boy, nuorempi Bush ja het perään Hilly, vielä kun saadaan hillyn kahden kauden jälkeen valtaan Jeb (vai Jed) Bushi niin voidaan jo puhua kekkosmaisesta elinkaaresta (kun onhan se niin että yhtä Kekkosta vastaa viisi jenkkiä)…

  Sitten kehtaavat vielä valittaa siitä että sikarisaaren johdossa roikkuu yksi ja sama Castron perhekunta…

 3. ”Jaa-a. Ihan sama. Ei ole tullut seurattua niin tarkasti että tietäisi mitkä ovat ehdokkaiden todelliset erot, ja luultavasti kuka tahansa heistä on nykyistä presidenttiä parempi.”

  Huckabeesta en olis varma, mutta muuten joo.

 4. Kyllä se musta mies ansaitsee lopultakin tuon pressan paikan siellä ”maailman tasavertaisimmassa maassa”. Jopa enemmän kuin nainen 😀

 5. Doris Lessing esitti mielenkiintoisen näkökannan siitä, miten käy, jos Obama valitaan. Eli sitten voidaankin pistää pystyy veikkaus, koska tapahtuu seuraava USA:n presidentin salamurha.

 6. Conan made Huckabee!

  Niin ja TS: 50cent sanoi eräässä haastattelussa että toivottavasti Obamaa ei valita koska todennäköisesti hänet tapettaisiin melko pian valinnan jälkeen.. Jokainen voi toki itse arvailla kuinka syvästi 50cent on politiikkaan perehtynyt..

 7. Eiköhän se ole assassinaation mahdollisuus yhtälainen, kuka presidenttinä sitten onkin. Itse äänestäisin Obamaa, ihan vain punaniskojen kiusaksi.

 8. Mielestäni olisi kiinnostavaa nähdä tummaihoinen amerikan presidentti. 😀

 9. Yabba: ”Eikös se ole aika lailla ihan sama tuossa näennäisesti “monipuolue” valtiossa pressaksi valitaan, samaa paskaa se kuiten on hieman eri kuoressa.”

  Eli ihan sama meno kuin meillä täällä Suomessa.

 10. minut haluaisin pressaks sinne 😀 hyvin pärjäisisin
  ”AMPUKAA VAA SINNE SE OHJUS JA VIEKÄÄ ÖLJYT!!” noin ne nykyäänkin toimii

 11. ”Saa nähdä, voittaako tänä vuonna eniten ääniä saanut ehdokas”

  Niin, vaalithan on vasta vuonna 2009.

 12. Minäkin ihmettelen miksi Ron Paulia ei lasketa mukaan tähän kilpaan… Kaippa hän ei sitten ole tarpeeksi sukua presidenttisuvuille…

 13. Nykyhallinnolle luulisi tulevan loppu, joten voitto menisi Obamalle tai Clintonille. Hillaryn politiikka ei juurikaan eroa Billin ajan politiikasta, koska Billin aikana he olivat vahva tiimi. Silloin keskityttiin hyviin ulkomaan suhteisiin ja amerikkalaisten omien olojen parantamiseen. Kuulostaisi hyvältä vaikka siellä olisi apina johtamassa. Tai siis parempi kuin nykyään..

 14. ”Saa nähdä, voittaako tänä vuonna eniten ääniä saanut ehdokas” Tosiaankin sopii Ameriikan presidentin vaaleihin. Jos joku on katsonut animen Death note (En itse katso pahemmin animea, mutta kaverit ”pakottivat” katsomaan tämän) niin ensimmäinen nimi jonka kirjoittaisin tuohon vihkoon olisi George kävelijä puska eli George Walker Bush. Kutsunkin Bushia herra Korkiksi, joka kuvaa TODELLA hyvin hänen älyllistä toimintaansa.

 15. Obamahan on muslimi. Nyt käy tietenkin kirkossa kun on tälläinen tilaisuus. Mutta mitähän seuraa jos obama olisi länsimaiden johdossa? Muslimi….

 16. Juu-u…ottamatta kantaa tohon presidenttiin, olis hauska nähdä kun vanha presidentti ojentaa uudelle presidentille viran, sanoen Irakin tilanteesta :” Tossa on koko paska, koitahan pärjätä…. Nyt mä lähden lomalle..”