Tervetuloa ensimmäisen Hilavitkutin.com -sivuston testivideon pariin! Tällä kertaa testattavana on silikonista valmistettu rullattava USB-piano. Olin heti innostunut kun kuulin, että tällainen piano on saatavilla. Itse en on muusikko, mutta pianon soitteleminen silloin tällöin on harrastuksena rentouttavaa. USB-piano menee kätevästi rullalle ja sitä voi soitella melkein missä vain, kunhan on läppäri mukana. Erillistä virtalähdettä ei tarvita.

Pianon mukana saapuu monipuolinen ohjelma, jossa on yli 100 instrumenttia ja yli 100 rytmiä. Myös omia rytmejä voi luoda ja soittosession voi tallettaa ja vaikka samantien lähettää levy-yhtiölle kuunneltavaksi. Tai ainakin kaverille. Asennus oli kätevää. Mukana tuleva CD-levy pitää sisällään ajurin ja ohjelman. Sen jälkeen laite toimii Plug and Play -periaatteella.

Ohjelmassa on myös metronomi sekä Learning Feature, jonka avulla soittoa voi opiskella. Minä jätin opiskelun väliin ja annoin laitteen muusikkoystäväni testattavaksi. Tuntuma ei tietenkään ole kuten pianossa, jossa on liikkuvat koskettimet. Täytyy osua sivusuunnassa melko tarkasti koskettimen keskelle. Mutta mitä enemmän on soittanut sitä parempi on osumistarkkuus. Itse aion tehdä USB-pianolla musiikin seuraavaan videoteokseeni.

Piano on myynnissä www.e-ville.hk -verkkokaupassa hintaan 39€.

Mainos! Hauskimmat USB-laitteet työpöydälle verkkokauppa e-ville.hk:sta. Ilman postikuluja!

Edellinen artikkeliViikkokysely: Kenestä toivoisit tulevan USAn seuraava presidentti?
Seuraava artikkeliRatsastettava robottitriceratops – siistein lelu ikinä?