Sony Ericsson PSP matkapuhelimen kuva vuotanut julkisuuteen?

Ainakin allekirjoittanut uskoo, että Sony Ericsson matkapuhelin, joka on varustettu PSP -ominaisuudella on ainoastaan ajan kysymys. Kenties uskottavin aiheeseen liittyvä julkaisu tähän mennessä löytyy tuoreesta Stuff -lehdestä, joka on julkaissut muutaman korkeatasoisen kuvan oletettavasta Sony Ericsson PSPhone pelipuhelimesta.

Artikkelin mukaan puhelin olisi varustettu 3 tuuman 480×272 pikselin resoluutiota tukevalla näytöllä. Vaikka pelipuhelin kykenisi pyörittämään kaikkia PSP:n pelejä, niin tämä ei kuitenkaan pitäisi sisällään UMD -asemaa. Pelit puhelimelle toimitettaisiin sen sijaan M2 muistikorteilla. Näppäimistö, josta löytyy jopa pieni analoginen ohjain, vaikuttaisi olevan toteutettu samaan malliin kahteen suuntaan liukuvalla kannella, kuin esimerkiksi Nokia N95 puhelimessa.

Mainos! Edullisimmat MP4-videosoittimet verkkokauppa e-ville.hk:sta. Ilman postikuluja!

Lähde: www.pspfanboy.com

Edellinen artikkeliThanko SIRE2SET on hiljainen näppäimistö
Seuraava artikkeliEtelä-Korealainen yritys kloonaa lemmikkejä tilauksesta

14 KOMMENTIT

 1. Tuokin kuva on vanha kuin vaarini. Saa nähdä mitä tulee, mutta en kyllä PSP-puhelimeen usko pätkän vertaa. Pitäkää ne konsolit vain erillään.

 2. Tuokin kuva on vanha kuin vaarini. Saa nähdä mitä tulee, mutta en kyllä PSP-puhelimeen usko pätkän vertaa. Pitäkää ne konsolit vain erillään.

 3. Aik nuori vaari sulla. Mutta, kyllä, meikäläistä ei tommoiset viritykset vois vähempää kiinnostaa.

 4. Minä kyllä tykkäisin tuommosesta, kun joskus muinon omistin N-Gagen… Jos videoiden katselu onnistuu yhtä hyvin kuin PSP:llä minä kusisin hunajaa tuon omistaessani. 🙂

 5. Nojoo, totta, videoiden katselussa tuo olisi ihan maukas laite. Mutta peliergonomia on vielä PSP:täkin huonompi. Niin, ja ei tuo tule toteutumaankaan. 🙂 Aika kehno photoshoppaus pradasta ja PSP:stä.

 6. Nojoo, totta, videoiden katselussa tuo olisi ihan maukas laite. Mutta peliergonomia on vielä PSP:täkin huonompi. Niin, ja ei tuo tule toteutumaankaan. 🙂 Aika kehno photoshoppaus pradasta ja PSP:stä.

 7. se logo on ihan vaa playstation brändin logo, joka löytyy myös pleikkari kakkosesta ja kolmosesta.

 8. Kuva ei varmaankaan ole ”vuotanut” sen kummemmin julkisuuteen, sillä Stuff-magazine usein miettii ja teettää hyvin valmiin olosia (3D)kuvia kuvitteellisista (tulevista/spekuloiduista) tuotteista lehtensä sivuille.

  Laite näyttää kyllä syötävän hyvältä, ja voisin hyvinkin kuvitella, että moinen kapistus menisi kaupaksi.

  UMD-formaatista luopuminen olisi ainakin todella hyvä juttu. Myös PSP:ssä.

Comments are closed.