Thanko SIRE2SET on hiljainen näppäimistö

Kannettavissa tietokoneissa on tunnetusti hiljainen näppäimistö. Kummallista, että eivät ole huomanneet tätä seikkaa kehittäessään uusia normaalinäppäimistöjä. Tai nyt ainakin Japanissa ovat. Thanko SIRE2SET on näppäimistö, jolla kirjoittaminen käy hiljaisesti. Tällaisen voisi hankkia itsekin, jos tulee Eurooppaan. Japanissa hintaa $46.

Lähde: www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliElastico-Bookshelf -konsepti
Seuraava artikkeliSony Ericsson PSP matkapuhelimen kuva vuotanut julkisuuteen?

1 KOMMENTTI

 1. Useat valmistajat ovat valmistaneet jo pitkään matalaprofiilisia (kannettavan näppäimistön kaltaisia) äänettömiä näppäimiä joita saa myös suomesta ostettua. Ei siis sinäänsä mitään uutta ole.

  Esim. logitechin ultra flat mallistoa saa alkaen 20e

 2. jep näyttää erehdyttävästi logitechin ultraX:ää, millä nytki kirjottelen 🙂

 3. Minulle ensisijaisesti näppiksessä tärkeintä on näppäintuntuma.

  Pidän esim. vanhojen IBM:n näppäimistöjen tuntumasta, mutta niistä lähtee kyllä aivan jumalaton ääni.

 4. itsellä ollut ”hiljainen” näppis ja hiiri jo vuoden. ollut jo hetken myynnissä japanissa. Ei aivan täysin äänetön mutta lähellä ollaan.

 5. Aivan. Myös tämä iMacin uusi näppis on samanlainen kuin kannettavan tietokoneen, eli siis litteä ja hiljainen.

 6. Aika heikkohermoinen saa olla jos näppiksen ääni noin paljon häiritsee.. Ihan perus lokitekillä mennään, eikä minua haittaa ääni ollenkaan.

 7. Logitechin S510 (?) on käytössä ja täytyy sanoa, että välillä ääni on ärsyttävä. Päivällä tämän vielä kestää, mutta yöllä naputtelu tuntuu hirveältä hakkaamiselta. Myös hiiren klikkaukset ovat hermoja raastavia.

 8. Omasta mielestäni on lähinnä terapeuttista jos näppiksestä kuuluu sellainen oikeanlainen pikku naksutus.

 9. Samaa mieltä Starfishin kanssa. Mutta miksi ei tehdä näppiksiä, joissa ei olisi tuota oikealla puolella olevaa numeronäppäimistöä? Ostaisin sellaisen heti. Näppäimistö mahtuisi entistä kapeampaan tilaan. En ole koskaan tarvinnut numeronäppäimiä mihinkään.

 10. Itseäni taas häiritsee kun läppäristä puuttuu tuo numeronäppis. Iman ei tule toimeen. Sitä tarvitsee salasanoihin, laskujen viitteisiin, soittamiseen ja yksikkömuunnoksiin. Ei kai kellään niin ahdas työpöytä voi olla.. Jos on niin honkkarissa oli joku halpanäppis 7.95 josta puuttuu numerot oikelta.

 11. Noo… Kyl läppärinkin näppiksistä joku ääni kuuluu, ei vain yhtä paha kuin normeista… Häirittee mua ainakin, kun on olohuoeessa kone ja joku on viel yöllä koneella ja itse yrittää katsoa jotain elokuvaa, mutta osa porukasta on nukkumassa, jolloin telkkaria ei voi laittaa kovemalle. Silloin häirittee… Aina joku ääni pakko kuulua, kun sormi painetaan näppäimelle, siitä kuuluu jo sellainen ”sälähdys” joka ei kovin paha… siis se ääni kun hinkkaa sormia näppäimillä, ilman, että painaa näppäimiä…