Elastico-Bookshelf -konsepti

Arianna Vivenzio on suunnitellut tämän hyllykonseptin. Kahden seinään kiinnitetyn lieriön väliin on pingotettu suuri kuminauha. Kun väliin laitetaan jokin kulmikas esine, nauha venyy siten, että väliin tulee tilaa asettaa kirjoja tai mitä nyt sitten hyllyssä haluaakin säilyttää.

Lähde: www.ariannavivenzio.com

Edellinen artikkeliIhmemies-parturi
Seuraava artikkeliThanko SIRE2SET on hiljainen näppäimistö

1 KOMMENTTI

 1. Sinänsä kiva idea, mutta tuon kuminauhan kesto epäillyttää. Siinä kohtaa kun se on saapunut siihen ”ventyy ja paukkuu” toiseen vaiheeseen niin meikäläinen ei haluais välttämättä olla siinä lähiympäristössä.

 2. Arveluttaa tuo seinäkiinnitys tai enemmänkin sen seinäkiinnityksen kestävyys. Taitaa kiviseinä olla ainut vaihtoehto. Tuon voisi laittaa ikkunan molemminpuolin ja käyttää linkona. Luulisi meloonin saavan kyytiä 🙂

 3. Veikeä idea. Onkohan ainuttakaan tomivaa protoa olemassa.. Olisi kiva nähdä toimiiko käytännössä. Nuo kuvat ovat siis koneistettuja kumpainenkin. (Ja melooni kirjoitetaan yhdellä oolla; meloni.)

 4. Taas on joku räkänokka, itseään ”taiteilijaksi” luuleva ääliö keksinyt mielestääm jotain …vetin viksua!
  Veikkaan, että mikäli tuo seinässä pysyy, niin mitään sillä ei kuitenkaan tee. Ja on vielä kaupanpäällisiksi ruma (makuasia)!
  Ainakaan kirjoja tai mitään paria grammaa painavampaa tuossa ei voi tosissaan säilyttää.
  Tuommoiset Ariannat pitäisi määrätä sisustamaan oma kämppänsä noilla typeryyksillä ja olemaan julkaisematta mokomaa roskaa ainakaan minkään käyttöesineen nimissä.

 5. Taitaapi jäädäkkin konseptiksi. Jos meloni on tarpeeksi iso sen voi kirjoittaa kahdella oolla.

 6. Ihan hauska idea 🙂 Mutta minä pelkäisin jatkuvasti sitä hetkeä, kun kuminauha kyllästyy elämäänsä.

 7. Siis jos tuo myyntiin tulee, siihen on siinä vaiheessa tehty asiaankuuluvat kokeet ja testaushommelit. Eli ei varmasti jää siitä kiinni kestääkö kuminauha. Lisäksi järki käteen, jos lyöt tommoseen leveydeltään 10 cm kuminauhan väliin jonku kirjan niin ei salettiin tunnu missää! Maalaisjärellä, tommosta normaalia kuminauhaaki saa venyttää monta kertaa itteensä pidemmäksi eikä ilmene mitää heikkoo.

 8. Hyllyt ovat olleet lattialla, kun nuo kuvat on otettu. Todellisessa asennusympäristössä, eli seinällä hylly onkin sitten kertoheitolla typerämmän näköinen. Painovoima laskee kannateltavat esineet paljon matalammalle.