sukkahousut_imuri.jpg

Nikseistä puhuttaessa, tuskin mikään muu kodin arkiesine on yhtä usein tarvittu, kuin sukkahousut. Tässä kuitenkin yksi hieman vähemmän tunnettu sukkahousuniksi. Kyseessä on niksi, jossa vanhoja sukkahousuja käytetään kadonneiden pikkuesineiden, kuten korvakorujen, tai elektroniikan komponenttien etsimiseen lattialta. Niksi toimii seuraavasti: Vanhoista sukkahousuista leikataan irti ehjä kärki, joka vedetään pölynimurin suuttimen ylitse. Näin vuoratulla pölynimurin suuttimelle sitten imuroidaan huoneen lävitse, johon esine on hukkunut, tarkistaen välillä suutin tähän tarrautuneiden arvoesineiden varalle.

Edellinen artikkeliAnti-piratismikampanjointia vuodelta 1989
Seuraava artikkeliRambo I-IV statistiikkaa

6 KOMMENTIT

  1. Parempi teipata vielä se sukkahousu kiinni siihen imurin kärsään. Muuten housut menee imuriin löytyneiden pikkuesineiden ohella.. Ja pirkkalehdestähän tämä. Ensimmäiset julkaisukerrat saattoivat olla peräti 80-lukua.

  2. En oikee tiiä tosta imuri hommelista, kun mun mielstä öö… eikö ne sukka housut mee imuriin vai kuinka iso imu teho siinä pitää olla jos laittaa liian kovalle imuri saattaa imasta koko sukkahousut XD

  3. Miten tommonen höhlä juttu on keksitty kun on aika outo juttu miksi ne pitää sukka housuilla laittaa kuinka isoa imua tarvii se imurihan voi imasta ne arvo esineet ja ne saatto olla hyvin kalliita mulla on imuri imassu mun korviksen ja aika kallis oli. Eikö se imuri imase niitä juttui vai millä ne kiinnitetään?

  4. Mä en oo koittanu tota kun mun sukkahousut on rikkiXD ja miksi niitä ei voi laittaa vaan sukalla… ai niin kun se imuri voi imasta sen sukan:D

Comments are closed.