Järkyttävän kokoinen Tähtien sota -kokoelma

Vaikka täällä Hilavitkuttimessa onkin melko paljon Tähtien sota -uutisointeja, emme pelkää laittaa niitä lisää. Ilmiö on niin laaja ja monitahoinen. Esimerkiksi tämä kokoelma. Aluksi katsoo, että onpas aika paljon. Sitten on että no olihan niitä nyt jonkin verran. Ja lopulta kun huomaa alkaa selata sivua alaspäin lisää ja lisää ja lisää, niin kokoelman todellinen koko paljastuu. Mahtaa olla arvokas. Arvioikaapa hinta!

Lähde: threads.rebelscum.com

Edellinen artikkeliRambo I-IV statistiikkaa
Seuraava artikkeliSähköpyörätuoli -modaus

1 KOMMENTTI

 1. On kyllä isoin (ja turhin/naurettavin/kunnioitettavin/nörtein?) kokoelma koskaan. Tavallaan aika veikeetä katseltavaa. Pistää tosin ihmettelemään, että mitähän muuta helvetin fiksua tohon investoidulla fyrkalla olis voinu tehdä..
  Ja mitä helvettiä E.T. oikein toimitti kaiken ton keskellä !?

 2. Dude.. Siinä on rahat mennyt taas viimeisen päälle haaskuuseen. Tuossa ei ole enää mitään älliä.

 3. eh? itsekkin pongasin tuon E.T:n ja aloin ihmettelee hieman… ettei olisi kokoilman seassa muitakin kukkasia? osa esineistä kyllä näyttää hieman oudoilta star warsiin…

 4. Samoin, E.T tuolta hyllystä oikein hypähti silmille. Oikeastihan tuo sälli tehnyt sijoituksen, sillä myöhemmin löytyy kuitenkin aina joku joka maksaa noista enempi ja nuo kaikki paketeissa olevat vain nostavat hintaansa tasaseen tahtiin, siinä taitaa jäädä osakerahastotkin tulemaan tuottoennusteissa, näin mutulla.

 5. Löysin syyn tuolle ET:n mukana ololle, kun luin tuon alkuperäisen viestiketjun: ”There are ET’s in a senate pod in The Phantom Menace, so I threw one in there since he was legitimately in a Star Wars movie.”

 6. Jopas….

  Mitä tulee noihin outoihin hahmoihin niin eikös niitä ole tehty myös kirjoihin perustuen ja niitähän on elokuvien ulkopuolelta melkonen läjä. Ilmeisesti niitä on tehty liki jokasesta nopeasti ohi vilahtavasta sivuhahmostakin.

 7. vielä kerran joku nörtti sieltä huutaa ET niin voi samantien hypytä sillalta.

 8. Mahti on voimakas tässä henkilössä, eh? Löytyyköhän läjäyttimiä yhtään?

  Olikohan se Willow-elokuvakin jollakin tavalla koplattu SW:hen…

 9. Hienoa, ainahan sitä harrastuksia saa olla. Harva oikeasti uppoutuu näin harrastukseen. Ja aivan takuulla tällä on jotain arvoa tulevaisuudessa ja varmasti nytkin muutakin kun tunnearvoa.

 10. Toki kokoelma näyttää suurelta kun eri hahmoja on useita useita kertoja..mutta kaiken kaikkiaan näyttävä kokoelma..

  Heh, huomasko kukaan kun sinne sekaan on ujutettu E.T:kin 😀

 11. heheheh ahhahahah huhuhuhuhu hiihihihihi hohohohoho hgghghghhg hyhyhyhyhyhy hthththt

 12. yks kuva oli minusta täynnä eri elokuvien hahmoja, kuten indiana jonesin. voin olla myös väärässä mutta varmaan on indy siellä