Vakoilusatelliitti iskeytyy maahan ensi viikolla

USA on salamyhkäisesti ilmoittanut, että ensi viikolla rysähtää. Nimittäin vanha vakoilusatelliitti ajautuu ilmakehään ja jatkaa matkaansa aina maan pinnalle saakka. Tätä avaruusromua ei voida enää kontrolloida ja se sisältää haitallisia aineita. Avaruusromua satelee taivaankannelta tasaiseen tahtiin ja yleensä se molskahtaa jordaaniin. Kenties kannattaa kuitenkin harkita ensi viikon viettämistä pommisuojassa.

(Kuva ei liity artikkeliin, paitsi että on vanha vakoilusatelliitti)

Lähde: edition.cnn.com

Edellinen artikkeliBKBU-SKJ109/SV on näppäimistö-skype -yhdistelmä
Seuraava artikkeliTeinitytön veriryhmä vaihtui maksasiirron tuloksena

1 KOMMENTTI

 1. No entäs jos tuollainen pakkaus sattuu nyt tippumaan omalle tontille niin kannattaako sitä lähtee sorkkimaan? Jos vaikka sisältää jotain huippusalaisia kuvia osama bin ladenin koloista? Niin mitä tuleeko jenkit sitten rytinällä hakemaan tätä arkaa salaista matskua vai mitä? Selviääkö maahan jotain osia ylipäätänsä?

 2. No todenäköisyys että tuo osuisi itseä päähän on niin pieni että kannatteeko tuota edes aprikoida, ja tuskin siinä mitään arvokasta on jos edes yhtenä kappaleena maahan tulee……

 3. Ei se varmasti mitään kovin arvokasta enää sisällä siinä vaiheessa kun palaset satavat maahan. Mutta kuten sanottua, se sisältää myrkyllisiä aineita joiden takia niitä osia ei kannata sorkkia.

 4. Koska kukaan muu ei ole vielä ”ehtinyt” salaliittoteorioitsin, että ei siellä mitään myrkyllistä ainetta ole, vaan huippusalaista teknologiaa.

  Tai sitten Laika…

 5. Osaako kukaa sanoa mitä myrkkyä se sitten sisältää?, tuskin siinä mitään ydinvoimalaa sisällä on??, mulla on omassa autossa jarrunestettä jarrujärjestelmässäni ja on kuulemma hengenvaarallista jos sitä nauttii…, taitaa olla vain vedätystä että osia ei aleta ronkkiin jos siellä jotain salaista tekniikkaa sitten on/oli

  Ja jos hintana on että tukka lähtee, jos kerran pääsee
  vakoilusatelliitin raatoa tutkiin niin olen valmis maksamaan sen hinnan:)

 6. Juu niinhän ne aina sanoo että sisältää myrkyllisiä aineita oli meinaan sama juttu silloin kuin se Columbia tuhoutui ihmettelin sitä jo silloin.

 7. sit ku toi puttoo takapihalle ni haastetaan usan hallitus oikeuteen. heh heh

 8. se sisältää 5 terabittiä saksalaista amatööri pornoa ja se kyllä tosiaan on erittäin myrkyllistä ihmisille.

 9. Berylliumia niissä ainakin on. Ei kai se mikään supermyrkky ole, mutta haitallista kuitenkin.

  Ilmeisesti sitä ei sitten pysty laskemaan millään riittävällä tarkkuudella vielä mihin se on putoamassa.

 10. Ovat he varmasti laskeneet putoamiskohdan parin metrin tarkkuudella, mutta sitähän ei kannata julkisuuteen huutaa, koska silloin Secret Service ei välttämättä saakkaan sitä itselleen. Jos jonkun pihalle sattuu tippumaan niin kannattaa laittaa autoon ja viedä lappiin kannon alle ja myydä Iranilaisille parin vuoden päästä.

 11. Voisihan siitä muutaman kympin edestä saada kultaa tai muuta arvometallia. Ja olisihan se komea hyllyn reunalla 😛

 12. Avaruus.fi sivun mukaan se tippuu kahden kuukauden sisällä eikä välttämättä ensi viikolla, mutta se voi tippua Suomeenkin. Sitä voi havainnoida lähiviikkoina eteläisellä taivalla.

 13. Heikkinen heikkinen, sulla on väärä käsitys sen koosta.
  Ei suinkaan oo hyllykamaa 😀 Se kun nääs on sellane amerikkalaisen koulubussin kokonen.

 14. No ois kyl ihan kiva tietää et mihin maahan se suunnilleen ees putoaa. Onko päämääränä kenties Suomi vai mikä? Kai ne nyt sen verran osaa arvioida.

 15. Kuulemma sisältää rakettipolttoainetta nimeltä Hydratsiini. Arpikudos, miksi juuri Amerikkalaisen koulubussin? Eikö bussit nyt suunnilleen saman kokoisia ole?

 16. Kuullemma on tuo satelliitti laukaistu 2006 ja sen on arvioitu maksaneen 2miljardia dollaria, ja jos siinä ei oo aurinkopaneleita niin siinä on todennäköisesti plutoniumia voiman lähteenä. Ei mitään reaktoria kuitenkaan vaan joku systeemi joka käyttää sen hajoamisesta syntyvää lämpöä. Ja sen plutoniumin säiliö saattaa kestää ehjänä maahan tippumisen, eli jos haluaa pari kiloa plutoniumia kätevässä paketissa niin eikun odottelemaan ja hakemaan.

 17. ”Kuullemma on tuo satelliitti laukaistu 2006 ja sen on arvioitu maksaneen 2miljardia dollaria, ja jos siinä ei oo aurinkopaneleita niin siinä on todennäköisesti plutoniumia voiman lähteenä. Ei mitään reaktoria kuitenkaan vaan joku systeemi joka käyttää sen hajoamisesta syntyvää lämpöä. Ja sen plutoniumin säiliö saattaa kestää ehjänä maahan tippumisen, eli jos haluaa pari kiloa plutoniumia kätevässä paketissa niin eikun odottelemaan ja hakemaan.”

  Ja siitä plutoniumista vaan ydinpommia rakentamaan.

 18. ”Wertti: Arpikudos, miksi juuri Amerikkalaisen koulubussin? Eikö
  bussit nyt suunnilleen saman kokoisia ole?”
  -Huoh… Onhan ne, anteeksi että olin epäselvä.
  Vittu kun nää pilkun jyystäjät tälläkin blogilla pilaa aina tunnelmat. :< "Heikkinen: Mutta mistäs sä tiedät minkä kokoinen hylly mulla on.." -Arvioin vaan. Yleensä kun ei bussin levyisiä hyllyjä kenellä vaan ole, ja arvioin että kuulut joukkoon "kuka vaan" johon niin moni meistä muistakin.. Plutoniumista... Jep, kuorma-auton ja vaikka vastapaino trukin vois vuokrata ja sitten lähteä hakemaan, ja sit myis vaikka venäjälle. Eiku ei venäjälle, ois ironista jos ne tekis siitä ydinaseen ja ampuis suomeen, ja sit mua syytettäis maanpetturuudesta. 😛