Tuo piristystä toimistoarkeen “vääränumerogeneraattorilla”

Onko toimistolla tylsää? Piristystä arkeen hakeva aktiivinen kujeilija voi nyt hakea vaihtelua sermitoimiston harmauteen hankkimalla toimiston puhelimiin ”vääränumerogeneraattorin”. Puhelimen ja seinäpistokkeen väliin liitettävä laite toimii siten, että noin kolme neljännestä puheluista ohjautuu normaalisti halutulle vastaajalle, kun taas yksi neljännes puheluista ohjautuu väärään numeroon. Mikäli haluat jostakin syystä soittaa Amerikan hätäkeskukseen, niin 911 -numeroon soitetut numerot ohjautuvat kuitenkin aina oikein.

Hintaa tällä toimistokoomikon unelmalaitteella on 89 Dollaria.

Lähde: www.spysite.com

Edellinen artikkeli16-vuotias koululainen teki toimivan polkupyörän kokonaan puusta
Seuraava artikkeliOhjeita varjoteatterihahmojen esittämiseen

1 KOMMENTTI

  1. Älyttömän kova hinta täytyy tollasesta maksaa, yksinkertaisempaa on asentaa elektrolyytti A/B-johtimeen sekä +-elektrodin ja maan väliin purkaus resistanssi jolloinka sulkee lankapuhelimen vähän ajan kuluttua puhelun aloittamisesta. Osat saa ihan ilmaiseksi esimerkiksi romutetun TV:n chasikselta.

  2. Entäs kun haluaisi soittaa 112:teen, ja meneekin Ullan pornolinjalle?

  3. Toimii vaan analogi liitäntäisissä puhelimissa. Yrityksien puhelimet yleensä ruukavaat olermaan digitaali liitännällä, joiden koodaus on jokaisessa laitemerkissä omansa. Eipä sillä, hauska idea kuitenkin!

  4. Olet oikeassa Toni, olen kyllä omassa kommentissani tarkoittanut nimenomaan analogista puhelinliittymää jonka tyylittömästi unohdin mainita. Olettamuksena olikin kyllä että tuo häiriölaite ymmärtäisikin vain 2/8-koodia jota myös äänitaajuus valinnaksi sanotaan.
    Firmoissa oleviin puhelinvaihteisiin kun täytyisi järjestelmäpuhelimiin olla jokaiseen omanlaisensa laite, joka ymmärtää tietyn järjestelmän signaaleja (Siemens, Meridian, Alcatel, Toshiba, Panasonic, Ericsson jne..) miltei sanomattakin on selvää ettei lähiaikoina ole tulossa tälläistä lisälaitetta.

  5. ”Saattaa sieltä joku hoitsu tulla paikalle.”
    Päivän naurut. Aika kaksimielistä.