Eye Level Wireless Scale näyttää painon kauko-ohjaimessa

Tästä ei ainakaan kuvan perusteella käy nyt ilmi, mihin laitetta tarvitaan. Kyseessä on siis tavallinen digitaalinen vaaka, jonka lukema voidaan katsoa erillisestä langattomasta kädessä pidettävästä laitteesta. Oletan, että tämä on tarkoitettu huononäköisille ja ihmisille, joiden vatsa on edessä, niin ettei näe vaa’an lukemaa. Kestää massan 180 kiloon saakka. Hintaa $39,98.

Lähde: www.taylorgifts.com

{democracy:89}
Edellinen artikkeliThe Exhaust Burger
Seuraava artikkeliStar Trek XI teaser traileri julkaistu

1 KOMMENTTI

  1. En käytä vaakaa säännöllisesti. Kun en moista omista. Mutta ihan hauskahan tuo tälläiselle laiskalle olisi että ei tarvisi enää mahan yli puntarin numeroita arpoa vaan voi erillisestä yksiköstä ne katsoa.

  2. Siinäpä yksi syy laitteelle, jos muotoja on rintamuksessa, voisiko sanoa, liikaakin…

  3. Se käsinäyttö on tarkotettu sitä varten, ettei sivussaolijat pääse kurkkimaan painoa. Kokeilkaapas mennä kurkkimaan naisen painoa, kun hän on vaa’alla, niin meteli siitä vaan nousee.

  4. Eikö tuo ole hankala kun joutuu kyyristelemään että saa käsinäytön vaa´asta ja sinne takaisin? Ei meidän vaa´assa joudu könyämään lattian kautta vaan lukeman voi katsoa ihan seisoma-asennosta.

  5. Kyllä tuo toimii langattomasti.. Eli ei tarvitse kyykistyä kuin kerran, jonka jälkee tuota voi vaikka säilyttää pöydän reunalla. Siis ei tarvitse kyykkiä joka punnituksenvälissä.

  6. kuvitelkaas vähän ketä lihava ihminen jaksais kumartua ja ottaa ton pikku vehkeen tuolta kun voi vain vähän päätä kääntää ja kattoo paljon painaa

  7. vois jekkuilla jollekki kaverille joka olis tarkka painostaa.. pitäs itellää ton näytön ja antaa kaverin koittaa tiirata sitä lukemaa vaasta =)