Videotykki reilulla kahdella sadalla

Brittiläisen I Want one of those -verkkokaupan valikoimiin on äskettäin ilmestynyt varsin kiinnostava uutukainen. Kiinnostavaksi tuotteen tekee erityisesti tämän alhainen hinta, sillä en ainakaan itse ole aiemmin nähnyt videotykkiä myynnissä reilun 200 euron hintaan. Myynnissä Oleva Alien Tech LCD videotykki on hinnoiteltu tarkalleen ottaen 220 Euron hintaiseksi. Videotykin luvataan heijastavan kahden metrin etäisyydeltä halkaisijaltaan 1,8 metrin kokoisen kuvan. Ainoastaan 1,5 kilon painoinen projektori pitää sisällään myös sisäänrakennetut kaiuttimet, sekä mm. jalustan, jonka avulla kuvan saa heijastettua vaikkapa kattoon.

Vaikka kuvanlaatu ei tietenkään ole Hi-Fi laatua, eikä tuotteen tiedoissa edes kerrota resoluutiota, niin ainakin itse odottelen suurella mielenkiinnolla käyttökokemuksia kyseisestä tuotteesta. On se hinta vaan sen verran edullinen.

Mainos: Hanki nyt LED-videotykki muutamalla kympillä Superkauppa.fi -verkkokaupasta!

Lähde: www.iwantoneofthose.com

Edellinen artikkeliRentokil RADAR hiirenloukku – tekstiviestejä hiiriltä haudan takaa
Seuraava artikkeliPhantom Roadster, HauntRod halloweenajokki

1 KOMMENTTI

 1. Kuvanlaatu varmaan juuri passeli youtubetasoisille pätkille tai kännykällä kuvatuille videoille. Nykypäivänä ei paljon juhlita millään 480x resoilla, varsinkaan jos se pitää venyttää liki kahden metrin kokoiseksi. Aina voi ostaa käytetyn projun, jolloin saa edellisen polven huipputekniikkaa kohtuuhintaan.

 2. Sonta mashiina vaikka onki halpa. Liian pieni resoluutio ja varmaan kontrasti ja väritoistoki iha perseestä.

 3. ”Aina voi ostaa käytetyn projun, jolloin saa edellisen polven huipputekniikkaa kohtuuhintaan.”

  Ainahan tämänkin voi ostaa käytettynä, jolloin saa kauan sitten kuolleen polven tekniikkaa järkyttävän halvalla, 70-120e.

  Noita sitten käytettynä kaksi kappaletta ja vastakkaiselle seinälle (huoneeni leveys on sopivasti 2m) 1.8m päähän toisistaan ja näin n.130″ telkku omassa huoneessa n.200e hinnalla, ei paha, mutta silmät kasvaisi kyllä kieroon niin läheltä katottuna niin isoa kuvaa.
  Ja sittenhän huoneessani olisi jo 7 näyttöä…

 4. Juu, laatu on tietysti kyseenalainen, mutta sinällään hauskaa, että lcd projektorit alkavat olla sen verran low-tech laitteita, että hinnat putoavat näin alas. Ei ole montaakaan vuotta, kun projektorien hinnat alkoivat jostakin 1500 euron paikkeilla.

  200 Euron projektorin voi jo mainiosti hommata vaikkapa lastenhuoneeseen ”peliprojektoriksi”.

 5. tuommonen piirtoheitinviritys on todennäkösesti huomattavasti tuota alien techiä parempi. itellä on ollu suunnitteilla tuommonen piirtoheitinvärkki jo yli vuojen, mutta eipä oo tullu sopivaa 15″ näyttöä vastaan vielä. taas tullee tämä monesti ”You are posting comments too quickly. Slow down.” :(((((((88

 6. Kyllä tuolla piirtoheitinsysteemillä on paljon parempi resoluutiokin kuin tolla 200 euron projektorilla – ainakin luulisin niin.