Rentokil RADAR - tekstiviestejä hiiriltä haudan takaa

Tuholaistorjuntaan erikoistunut Rentokil on esitellyt varsinaisen hilavitkutin-hiirenloukun. Tuotenimella RADAR markkinoitava hiirenloukku on varustettu gsm sirulla, joka osaa lähettää loukun ylläpitäjälle tekstiviestin, kun tämä on ensin kaasuttanut loukkuun eksyneen jyrsiän kuoliaaksi hiilidioksiidilla.

Rentokil asentaa loukkuja asiakkaittensa kohteisiin tilauksesta. Hinnasta tai saatavuudesta ei kutenkaan ole tarkempaa tietoa.

Lähde:  techdigest.tv

Rentokil yrityksen suomen kotisivut löytyvät osoitteesta rentokil.fi

Edellinen artikkeliYamaha Tesseract -pyöräkonsepti
Seuraava artikkeliVideotykki reilulla kahdella sadalla

1 KOMMENTTI

 1. Kuulostaa äkkiseltään aika brutaalilta tukehduttuu hiirulaiset hitaasti hiilidioksidiin.. Ehkä perinteinen kerta ja laaki -tyylinen laite on parempi..

 2. ”Tää tappaa hiiret tuhannen kilopondin voimalla..” ”no johan on mylly!”

 3. Julmaa tappaa hiilidioksidilla. Ei niin saa tehdä. Voisikohan tuota saada vasaramallina…?

 4. :S:S:S
  Joku uusnatsi on nyt sitten tuonut kaasukammion viattomia eläimiä vastaan? Sairasta.. Ja aivan, jos ne hiiret nyt täytyy tappaa, niin sit tosiaan perinteisellä hiirenloukulla.

 5. Kaasu on tuskattomampi kuin ”vasara”. Mieti miltä itsestäsi tuntuisi jos joku löisi ja jäisit henkiin kitumaan??

 6. Ei siinä ennätä kitumaan jos läväyttää niskan poikki.. Mieti miltä itsestäsi tuntuisi jos joku tukehduttaisi sinut hiilidioksidiin?

 7. Niin, paha mennä sanomaan, mikä on ”humaani” tapa tappaa eläimiä. Varmasti hiilidioksidi on kuitenkin kivuttomampi tapa, kuin esimerkiksi perinteinen rotanmyrkky.

 8. ”Lempeä tapa tappaa” on lause joka jo itsessään on ristiriidassa itsensä kanssa.
  ”Se on tuskattomampi tapa kuolla” Mistäpä sen kukaan elävä lopulta tietää?

 9. Veikkaan että tuolla laatikon sisällä on kaikennäköistä herkkua hiirtä varten. Esimerkiksi sohva, olutta, laajakuva-tv ja joku hiirille suunnattu leffa. Näin saadaan hiiren kannalta viihtyisästi siirrettyä se rajan toiselle puolelle.

 10. Heh, kyllä ne napsuloukut lyövät sen hiiren niskan poikki, eikä se siinä ennätä kitua. Ja mitä väliä hiiren kärsimyksillä edes on? Ei niiden vähennys maailmasta parempaa paikkaa tee.

 11. Siatkin tapetaan teurastamoissa hiilidioksidilla (nykyäänkin), miksei siis hiiretkin. Kuinkas moni näistä hiirenluokun suosittelijoista on itse käyttänyt loukkua. Ei siellä tosiaankaan aina hiiri kuole, kas hiiret kun eivät välttämättä tajua mennä loukkuun standarin mukaan takaapäin. Joskus hiiri on kiinni vain hännästä loukussa.

 12. Meillä hiiri tuli loukku päässään eteisessä vastaan – oli kävellyt kodinhoitohuoneen ja keittiön läpi eteiseen päässään Supercat-loukku, jolla on ”sadan prosentin takuu”. Että ei varmasti kovin kivutonta hiiri-paralle, vaikka mitä valmistaja ikinä lupaakin.

 13. Rupesin ihmettelemään yllä mainitun Supercatin ”tehoa”. Hiiri jäi keskeltä ruumistaan kiinni loukkuun ja rimpuili siinä siirtäen loukkua lattialla. Kun avasin loukun pihaportaalla, hiiri juoksi hyväkuntoisen oloisena metsään. Varsinainen tehotappaja.