Tarvitaan siis limpparin lisäksi ainoastaan ruokasoodaa ja vetyperoksidia. Kertokaapa joku, jos saatte homman toimimaan. Itselläni on vetyperoksidit juuri nyt loppu.

Edellinen artikkeliFreecom USBCard on luottokortinpaksuinen
Seuraava artikkeliValvontakameraan liitetty automaattinen järjestelmä tunnistaa asiakkaan iän ja sukupuolen

1 KOMMENTTI

 1. Eipä taida olla kauheen terveellistä ilman hohtoakaan. Aika helposti sen saa näköjään hohtamaan. pelottavaa…

 2. mitenkähän pitkää tuo hohtaa? saakohan nuo ainekset suomen apteekeista?

 3. Saako tota vetyperoksidia apteekista ihan noin vaa ilman mitään kirjallista lupaa ja tarviiko olla täysikäinen ym.?
  Ja onko sillä kuinka paljon hintaa litraa kohden?

 4. Voi olla että on feikkikin, ainakin metacafen kommenteis valiteltiin ettei toimi. Olis kyl hieno jos toimii.

 5. Vähän epäilyttää, tuntuu että tuo on nimenomaan tehty jäynäksi. Eli feikki… Ruokasooda ja vetyperoksidi kun saattavat luoda kaasua tonne pulloon, voi olla että jopa räjähtää ko. sekoitus jos pistää suljettuun pulloom.

 6. lasiin kaatamisen jälkeen pistetty poikki (näkyy selvästi leikkaus 29s kohdalla) ja laitettu pulloon jotain hehkuvaa ainetta vaikkapa niistä ”biletikuista” tai itsevalaisevaa iGlow hiusgeeliä.. sanoisin että kyseessä on huijaus. ja kuten BioNik sanoikin, se saattaa räjähtää. (vrt. leivinjauhepommi) ja kyseessä vielä hiilihappopitoinen juoma, joka kuohuu muutenkin ja vetyperoksidi vielä voimistaa tätä reaktiota. ei ehkä kannata kokeilla!

 7. Ainetta käsiteltäessä on muistettava vetyperoksidin syövyttävyys ja vaatteita pilaava (valkaiseva) ominaisuus.

 8. ”Ainetta käsiteltäessä on muistettava vetyperoksidin syövyttävyys ja vaatteita pilaava (valkaiseva) ominaisuus.”

  Niinno, onhan sillä tuo sama vaikutus hiuksiinkin, kun sitä aikoinaan käytettiin blondausaineena (jos ei jossain vieläkin)…

 9. Aika kepponen taas.. Monet mamman vaalimat pöytäliinat saaneet taas valkaisun, kun tenavat yrittävät säätää peroksidin kanssa..

 10. valitettavasti näitä feikkivideoita pörrää joka puolella harmittavan paljon nykyään 🙁

 11. Ei noilla peroksidi, limu ja soodamäärillä mitään pommeja saada aikaiseksi, eli ei se mihinkään räjähdä! Rohkeasti vaan kokeilemaan yön pimeydessä!

 12. Syy kyseisen ”valo pullon” epäonnistumisiin voi olla se että heilläon ollut väärä prosenttista % peroksidia. Itselläni ei ole tietoa minkä prosenttista pitäisi käyttää.

 13. Joopajoo 3%-liuoksen kanssa onnetonta, ei mitään reaktiota. Ei kyllä mitään kaasuakaan kehittele. Apteekista saisi ainakin 9% asti, en usko että tarpeeksi olisi… Vahvemmat sitten ovatkin vähän vaarallisempia käsitellä joten ei innosta kokeilla. Enkä ihmettelisi vaikka feikki olisikin, piti sitä nyt silti kokeilla kun puteli maksoi 3€ 8)

 14. siis toiha o kusetusta.. jos oot yrittäny tota aikasemmi vaik jollai kokiksel ni sama juttu käy, eli se räjähtää sit. jos rupeet tollast säätöö vääntää ni älä ainakaa ravista (varsinkaa sisäl)

 15. Ei tarvi järin nero olla, että tajuaa ettei nuilla aineilla saada mitään ”loistetta” aikaiseksi. Aika turhaa edes yrittää.. Takaisin sinne kemian tunnille siitä!

 16. Tämä saattaa olla nyt tyhmä kysymys, mutta miksi helvetissä joku limonaadi pitää saada loistamaan pimeässä!?!?, senkö takia että voi sitte ravintolan vessassa kuseskella ”loistavaa”ureaa??

 17. Kyllä se toimii, mutta vetyperoksidin tulee olla väkevää (30%). Muuten reaktiota saa odotella hamaan loppuun saakka. Vetyperoksidia tulee säilyttää myös kylmässä, jotta sen hajoaminen vedeksi hidastuu.