Renaultilta Nokia-brändätty Twingo

Autovalmistaja Renault on ilmoittanut tuovansa markkinoille uuden Nokia-brändätyn Twingo automallin. Auto tulee eroamaan Twingon perusmallista siten, että tämä tullaan varustamaan vakiona Nokian navigaatio- ja matkapuhelinlaitteilla. Auton mukana toimitettava matkapuhelinmalli on Nokia 6110.

Uusi Twingo Nokia saapuu autokauppoihin Ranskassa lokakuun 29. Myöhemmin malli tulee saataville myös ainakin Italiassa, Saksassa, Sloveniassa, Belgiassa ja Hollannissa. Hintaa mallille on tulossa 12 200,- Euroa.

Matkapuhelinvalmistajat ovat toki aiemminkin tehneet yhteistyötä automerkkien kanssa, mutta olisikohan tämä ensimmäinen kerta, kun automalli brändätään matkapuhelinmerkin mukaan?

Lähde: www.autoblog.com

Edellinen artikkeliSkullcandy Bully – rannekello timanttikoristeilla ja MP3 soittimella
Seuraava artikkeliGibsonilta itsevirittyviä kitaramalleja

1 KOMMENTTI

  1. Olisi tehnyt sopimuksen sentään jonkun saksalaisen automerkin kanssa. Ei mitään ranskiksia tueta, vaan ne ostetaan nakkikioskista.

  2. Mahtaa sullakin olla paljon kokemusta nokian puhelimista, kun puhut. Itellä on aina ollut nokialainen, kertaakan ei oo jättäny ilman puhelinta.

  3. hmm ”Auton mukana toimitettava matkapuhelinmalli on Nokia 6110.” Toihan on ikivanha puhelin ja vielä mustavalkonen

  4. Varmaan tuossakin vuosi ja viikko ostohetkestä, tulee näytölle ystävällinen teksti ”Ota yhteys huoltoon”, mikään ei toimi ja huolto maksaa enemmän kuin mitä laitteella on arvoa 😉

  5. -ei näi ei missään nimessä.. renut ei kestä varsinkaann suomen oloissa.. jatkuvasti saa olla tekniikkaa korjaamassa tekniikka kusee ja pahasti.. Hyvä että ei ole salaatin lehteä kannentiivisteenä. varmaannkinn rellun tehtaalla pyritään saamaan nimeä kun on nokian viestintä tekniikkaa autossa.. kyllä se renu uutena pelaa mutta ajettaessa paljon ja ikääntyessään saa siihen rahareikää ruokkia uusilla osilla jne …

  6. Eiköhän se oo kaikissa autoissa ihan sama homma et auton ikääntyessä siihen uppoaa rahaa!! ja ite ajanu aina vanhalla renulla ja hyvin on pelannu! eipähän ainakaa ruostu niinku japponit 😛