412562.jpg

Tässä ostos niille, joilla on liikaa rahaa ja tarve saada oluthana kotiin. Kyllähän tällaisesta mielellään laskisi itselleen vaahtopäisen kolpakon saunan jälkeen. Laitteen voisi sijoittaa vaikkapa olohuoneen sohvan viereen, jääkaapin kaveriksi. Hanaan laitetaan erikseen ostettava viiden litran tynnyri, jonka laite pitää sopivan koleana. Tynnyrin täytyy olla jo etukäteen viileä. Laite maksaa 187 euroa ja tynnyri 20 euroa. Siis hintaa tuopille kertyy 2 euroa. Hieman tyyristä hupia, mutta kaipa tällekin löytyy ostajia.

Lähde: www.comet.co.uk

Edellinen artikkeliG-Mouse on pistoolinmuotoinen hiiri
Seuraava artikkeliEx-Time -rannekello projisioi ajan kädellesi

1 KOMMENTTI

 1. Wanha, suomen ainoan rajajoen ylitettyä eletroniikka liikkeistä kyseisen laitteen saa halvemmalla (täis olla 1100 kurnua=n.110 euroa) ja sytembolaagetista sisällöt. onhan nuita ollut myynnissä kohta jo vuoden.

  kuuluu muuten laitteisiin ”pakko olla” ”kerran käytin” ja ”joo tuolla se on kaapissa, osta pois”

 2. Tarkotettu varmaan 20€/tuoppi. Hinta laskee joka tynnyrillisellä. Eikös noita saa jostain suomestakin? Oon nähny kaverilla. Jos joisin enemmän olutta niin ostaisin.

 3. Juuri tänään katselin samanmoista laitetta citymarketissa jossa näkyi olevan samanlainen kaljahana myytävänä ja hinta oli 50 euroa, lisäksi alkosta saa ostaa heineken merkkisiä olut tynnynnyreitä (5litraa) jotka sopivat hanaan, hintaa tynnyrillä oli muistaaksen 32 euroa.

 4. vähän alle pari euroa tuopin hinnaksi kyllä tulee, mutta laite ei koskaan maksa itseään takaisin (onko sen edes tarvetta?).

  sähkön kulutus laitteessa on yllättävän pieni ellen väärin muista niin 80 Watt, eli ei jäähdytä olutta kovin nopeasti jos lämpimän pöntön nostaa hanan sisälle. kylmänä se kyllä juoman saa pidettyä kovemmallakin helteellä jos pönttö on valmiiksi jäähdytetty. Se mikä on yllättävää säilyy olut hanan sisällä muuan viikon juomakelpoisena jos sattuisi pienoinen nenänvalkaisu viikkot tulemaan eteen joko omasta tai vaimon/miehen tahdosta.

  Onpahan tuohon kuulema tulossa myös muitakin olut laatuja mutta aikaa voi vierähtää hetki sillä ko. laite on kehitelty johonkin jalkapallo kisojen kotikatsomoihin ja OBH Nordica sekä carlsberg ovat kyseisten kisojen sponsoreita.

 5. Itellä vastaava Philipsin laite ollut kohta vuoden eikä siitä ole Carlsbergiä juotu. Ainakin Belgiassa tuohon 20e hintaan sisältyi 5e pantti, saisivat toimia samoin täälläkin. Ja saada kotimaiset panimot mukaan.

 6. Varoituksen sana: kannattaa tsekata myykö kukaan niitä kaljatynnyreitä, se ei ole nimittäin mikään standardi. Alkolla oli niitä joskus, mutta eipä oo näkynyt.

 7. Lidlissä ja Alkossa on molemmissa.. Ainakin viimeviikolla vielä oli. Lidlin merkkiä en muista, mutta alkossa oli kahtakin merkkiä. Lidlin tynnyri muuten maksoi 15,95. Kallistahan se hiukan on, enkä kaljaa juo muutenkaan.

 8. Saksassa ainakin kotioluthanoja on kahden sorttisia. Philips valmistaa omaa kotikaljahanaansa nimeltään ”Perfect draft”, johon sopivat ainoastaan laitetta varten erikseen suunnitellut, uudelleentäytettävät viiden litran tynnyrit.

  Sitten on halpamarkettien kauppaamia oluthanoja, joihin sopivat mitkä tahansa kaupoissa myytävät 5 litran oluttynnyrit. Myös Suomessa on mynnissä näitä 5 litran tynnyreitä, joissa on myös oma, ”sisäänrakennettu” hana.