sony-oled-tv-launch.jpg

Viime maaliskuussa esiteltiin Hilavitkuttimessa Sonyn uusi innovaatio, 3mm paksu monitori. Nyt tämä OLED-uutuus on tulossa markkinoille joulukuussa. Kokoa tv:lle tulee 11 tuumaa, 960 x 540 resoluutiolla. Näytön paksuus on 3mm, ja paketti sisältää tv-virittimen sekä HDMI-, USB- ja Ethernet-liitännät. Hinnasta ei ole tietoa. Saa nähdä, mullistaako tämä tv-markkinat.

Lähde: www.ubergizmo.com

Edellinen artikkeliNuijimispeli USB -liittimeen
Seuraava artikkeliPekoni-kaulahuivi

1 KOMMENTTI

  1. Hieno olisi kyllä noin ohut telkkari. Tuo alkaa jo olemaan aito taulu-TV. Varmaan hyvä ripustaa seinällekkin. 🙂

  2. Tuon kokoista en ehkä kutsuisi telkkariksi…pieni näyttö ennemminki. Idea on kuitenkin hyvä. Vielä kun OLED-näytöt suoriutuisivat paremmin, mitä olen nähnyt jopa messuilla tarjottavan. Mielenkiinnolla odottelen oikeankokoisia näyttöjä siedettävillä ominaisuuksilla.

  3. Näyttää siltä, että tuo jalusta sisältää jotain tekniikkaa myös, eikai se muuten tuollainen laatikko olisi. Ja jos se on kiinteä osa telkkua, niin eipä ole paljon iloa siitä 3mm ohuudesta.. Sama vika muuten monilla muillakin ’taulu’telkkareilla, jalusta vie tilaa samanverran kuin muinaiset kuvaputket..

  4. Vielä en ostaisi noita ensimmäisiä malleja, mutta OLED tulee varmasti olemaan voittaja tulevaisuudessa.

  5. Jos kohtalaiseen hintaan saisi tarpeeksi ison ja riittävällä resoluutiolla varustetun OLED-TV:n, niin juoksisin suoraa päätä sellaisen ostamaan. Kontrasti ja värierottelukyky, minkä OLED-tekniikka mahdollistaa, on aivan eri luokkaa, kuin jossain LCD:ssä.

  6. No kun usb sekä viritin ja kaikki muukin on tuossa jalustassa. Jalusta on siis kiinteä osa laitetta. Se siitä ohuudesta.

  7. Kyseinen vekotin löytyy livenä verkkokaupasta helsingissä… Käykää kummastelemassa.