Hauskannäköinen autourheilulaji Japanista. Nämä selostajat päihittävät Matti Kyllösenkin mennen tullen. Pikkasen vaan tuli sellainen olo, että tuota kolaria ne vain odottivatkin.

Edellinen artikkeliPallotemppu
Seuraava artikkeliWC-paperilukko

1 KOMMENTTI

  1. Ei tuo kyllä hassun näköstä oo. Parempaa ainaki ku joku vammanen nascar tai monstertruck ajo jenkeis, taikka euroopan formulat.

  2. Pahasti oot aikaas jäljessä jos et driftingistä viel oo kuullu. Suomessakin löytyy SM-sarja.

  3. Yleensä musta tuntuu pahalle kun näkee autojen romuttuvan, mutta jotenki ei koskaa tunnu pahalle kun tuuninkiauto romutetaa. Jotenki tuntuu kuin siinä tehtäisiin palvelus kaikille. ”Unpimp the ride!” kuten sanoo volkkarin mainos.

  4. Muustahan ei ole automaailmassa pariin vuoteen puhuttukaan kuin driftaamisesta.. Mutta olihan tuo varsin ovelan näköinen mälli.. Molemmat jäivät melko lailla samaa asentoonkin tärskyn jälkeen..

  5. Nyt on kyllä pakko sanoa ensimmäisen kerran koskaan: Wanha! En edes muista koska ensimmäisen kerran kuulin driftingistä. Mutta kyllä sitä aina jaksaa katsoa 😀

  6. Johan näitä kisojakin alkaa olla ympäri maailmaa, eikä vain Japanissa. Oisko tuo reilu 10v vanha laji kuitenkin jo. 🙂