Leatherman Skeletool

Muistan joskus kuulleeni Leatherman monitoimityökalujen myyntimiehen kertovan, että Suomessa myydään väkilukuun nähden enemmän Leathermaneja, kuin missään muualla maailmassa! Tämän vuoksi lienee oletettavissa, että monitoimityökaluja valmistavan yrityksen uutukainen nimeltään Skeletool tulee herättämään kiinnostusta kotimaisten rakentelijoiden keskuudessa.

Erikoista Leatherman Skeletool työkalussa on, että valmistajansa mukaan tämä on markkinoiden kevein täysikokoinen monitoimityökalu, alumiinikahvallisen version painon ollessa ainoastaan noin 140 grammaa! Työkalusta on myös tulossa vielä tätäkin keveämpi, hiilikuitukahvoilla varustettu versio. Hiilikuituversion tarkkaa painoa ei vielä ole tiedossa.

Hintaa alumiinisella Leatherman Skeletool työkalulla on Jenkkilässä 72,- Taalaa ja työkalun hiilikuitukahvaisella versiolla $92,-

Lähde: www.popularmechanics.com

Edellinen artikkeliAuton kattoon liimattava ”lumekattoluukku”
Seuraava artikkeliWc-hana -yhdistelmä

1 KOMMENTTI

  1. Eipä ole yhtä hieno kuin oma charge ti:ni.. Sen ostin rippilahjaksi itselleni, enkä ole hetkeäkään katunut. Niin upea ja jämäkkä laite. Silloisen malliston huippu B)

  2. Ihana. Minulla on ollut avaimenperässä Leathermanin Micra jo seitsemisen vuotta. Eipä ole juuri päivää kulunut etteikö siitä olisi ollut apua itselle tai muille. Mahtava värkki.

  3. Tämä Skeletool on ruostumatonta terästä (ei alumiinia). Painon kevennyksessä on menty liian pitkälle kestävyyden kustannuksella. Heikko paikka on tuo terän juuri jossa on iso reikä yläosassa ja ohuempi viistottu terä alaosassa. Siitä menee terä poikki. Olen nähnyt kaverilla kun kävi niin ihan perus veistelyssä.