Nokia N81 pelipuhelin esitellään huomenna

Nokia on viime aikoina tehnyt useita julkistuksia, jotka rummuttavat viestiä N-Gage pelialustan paluusta. Sen sijaan, että brändin alla oltaisiin enää tuomassa uusia puhelinlaitteita, niin tuotenimeä aiotaan käyttää tulevien Nokian matkapuhelinten ominaisuuksissa. Ensimmäinen Nokian uuden sukupolven pelipuhelin on nyt sitten esitelty. Puhelinta on saatavilla kahtena versiona, joissa erona on, että toinen on varustettu 8 gigatavun flash-muistilla, kun karvalakkimallin omistajat saavat tyytyä laajentamaan muistiaan muistikorteilla. Muita ominaisuuksia puhelimessa on 3G, sekä W-lan yhteydet, joiden kautta on mahdollista mm. ostaa musiikkia suoraan Nokian uudesta Nokia Music Store verkkokaupasta. Lisäksi puhelin pitää sisällään mm. 3,5 millimetrin kuulokeliittimen, sekä uutuutena kolmiulotteisen menurakenteen. Puhelimen suunnittelussa on myös erityisesti otettu huomioon mobiilipelaajan ergonomiset vaatimukset, eikä pelaamisen pitäisi olla niin hankalaa, kuin matkapuhelimella tavallisesti.

Hintaa Nokia uuden pelipuhelimen perusmallilla tulee olemaan 360,- Euroa ja 8gb muistilla varustetulla versiolla 430,- Euroa. Nämä hinnat tosin verottomia.

Muita Nokian tänään julkistamia puhelinmalleja ovat N95 8GB edition, 5310 XpressMusic ja XpressMusic 5610

Edellinen artikkeliKeksintöjen viikko: Kakkis -koiran kakan keräyslaite
Seuraava artikkeliTietoja uudesta Creative Zen mediasoittimesta vuotanut verkkoon